"CUMA'YA KADAR BU İŞİ ÇÖZELİM"

“CUMA’YA KADAR BU İŞİ ÇÖZELİM”
  Eskişehirspor’da başkan Halil Ünal transfer yasağı için açıklama yaptı.Pazar günü oynanan Giresunspor maçı için Karadeniz’e giden ve takımı yalnız bırakmayan  Eskişehirspor başkanı Halil Ünal transfer tahtasının...

 


 


Eskişehirspor’da başkan Halil ünal transfer yasağı için açıklama yaptı.


Pazar günü oynanan Giresunspor maçı için Karadeniz’e giden ve takımı yalnız bırakmayan  Eskişehirspor başkanı Halil ünal transfer tahtasının açılması için şehirden son kez destek istedi.


“TEK TEK ARIYORUM”


Gazeteniz İstikbal’e açıklamalarda bulunan Başkan Halil ünal “Lisans sorununu çözmek için uğraşıyoruz. Şu anda Fuat hoca da yanımda kim var kim yok eski teknik adam oyuncu imza atmayanlar ile tek tek görüşüyoruz. Ama her şeyin ucu paraya dayanıyor. Parasız bu işi çözmek mümkün değil. 


“ŞEHİR AYAĞA KALKMALI”


Başkan Halil ünal bu işlerin sadece yönetim ile olmadığını da söyleyerek “Günlerdir bu işi çözmek için uğraş veriyoruz. Ama sadece ben ve arkadaşlarımla olmuyor. Artık şehir de ayağa kalkmalı ve Cuma’ya kadar bu işi çözmeliyiz ve lisansları vize ettirmemiz gerek. Eğer ki Eskişehirspor olarak var olacaksa bu iş çözülmeli” dedi. 


“İSTANBUL’A GİDECEĞİM”


ünal bugün yine İstanbul’da olacağını söyleyerek  “Görüşmelerimizi bu hafta bitirmek zorundayız. önümüzdeki hafta zaten bayram. Yarın (Bugün) yine İstanbul’da olacağım. İmzalamaya yanaşmayan oyuncuların avukat ve menejerleri ile birer görüşme daha yapacağım” dedi.


ünal son olarak da Giresun karşısında ellerinden geleni yapan genç oyuncuları da tek tek kutladı.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.