"15 MİLYON LAZIM"

“15 MİLYON LAZIM”
  Dün basın toplantısı yapan Eskişehirspor başkanı Halil Ünal  “Dosyaların çözülmesi için 15 milyon lira lazım. Seve seve imza veririm diyende var, Emre Güral gibi imza vermem diyende var. Emre’ye 274 bin Euro borcumuz...

 


 Dün basın toplantısı yapan Eskişehirspor başkanı Halil ünal  “Dosyaların çözülmesi için 15 milyon lira lazım. Seve seve imza veririm diyende var, Emre Güral gibi imza vermem diyende var. Emre’ye 274 bin Euro borcumuz var. Maalesef kendisi '273 bin Euro verseniz bile imzalamam' diyor” dedi. 


Dün toplantı yapan Eskişehirspor başkanı Halil ünal acil 15 milyona ihtiyaçlarını olduğunu söyledi. Başkan ünal “Her kulübün borcu var ve borçsuz kulüpte yok. Ama bu dosyaların çözülmesi için 15 milyon lira lazım. çok ciddi bir kur farkı var. Yabancılardan seve seve imza veririm diyende var, Emre Güral gibi imza vermem diyende var. Emre’ye 274 bin Euro borcumuz var. Maalesef kendisi '273 bin Euro verseniz bile imzalamam' diyor. Kendisine anlatıyor ve izah etmeye çabalıyoruz. Eksi 42 puan silme tehlikesinin 30'unu hallettik ama eksi 12 ve lisans çıkaramama tehdidi ile hala karşı karşıyayız. Kimse çıkmadı dert etmeden görevi üstlendik. 42 puan silme ve düşme adayı takımdık. Kazasız belasız çok şükür atlattık. Eğer bu isi çözemezsek yaptığımız transferlerimizde tehlikede. 1 hafta bizi beklediler sağ olsunlar. Her birinin talipleri var” dedi. Başkan Halil ünal son olarak “Fuat çapa’ya çok teşekkür ediyorum. Kulübün personeli gibi çalışıyor daha tek kuruş almadı. Daha havlu atmadık son ana kadar mücadele vereceğiz hemen İstanbul'a gidiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.