DSİ VE ANADOLU TUTULMUYOR

DSİ VE ANADOLU TUTULMUYOR
 U15 liginde 2.hafta da geride kaldı. A grubunda DSİ Bentspor, B grubunda ise Anadolu Üniversitesi ilk iki haftayı kayıpsız geçen ekipler oldular… 2 grupta 14 takımın mücadele ettiği U15 liginde bu sezon ilimizi gruplarda iki...

 U15 liginde 2.hafta da geride kaldı. A grubunda DSİ Bentspor, B grubunda ise Anadolu üniversitesi ilk iki haftayı kayıpsız geçen ekipler oldular…


 


2 grupta 14 takımın mücadele ettiği U15 liginde bu sezon ilimizi gruplarda iki takımın temsil edecek olması nedeniyle şampiyonluk yarışı nefesleri nefes kesecek. Tek devre lig usulüne göre oynanacak grup müsabakalarında ilk 4 sırayı alacak toplam 8 takım Play-Off’ta kozlarını paylaşacaklar. Yine tek devre lig usulüne göre oynanacak Play-Off karşılaşmalarında ilk iki sırayı alacak ekip gruplarda ilimizi temsil edecek. 


Ligde geçtiğimiz gün hafta içi mesaisi yapıldı. Bentspor ve Anadolu üniversitesi yoluna kayıpsız devam ederken, Odunpazarı ile İdmangücü, Orhangazi ile de Demirspor puanları paylaştı.


Kurtuluş, ve Şekerspor’un ilk galibiyetlerini aldıkları ligde Esentepe, Sütlüce, çamlıca ve Sivrihisar’ın henüz puanı bulunmuyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.