İLK KEZ PUAN KAYBEDENLER OLDU

İLK KEZ PUAN KAYBEDENLER OLDU
U12 Liginde 4.hafta müsabakaları dün oynandı. İdmangücü’nü son dakika golüyle deviren Sağlıkspor 4’te 4 yaparken, Kurtuluş’a tek golle kaybeden Birlikspor ilk puan kaybını yaşadı. Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Sivrihisar...

U12 Liginde 4.hafta müsabakaları dün oynandı. İdmangücü’nü son dakika golüyle deviren Sağlıkspor 4’te 4 yaparken, Kurtuluş’a tek golle kaybeden Birlikspor ilk puan kaybını yaşadı. Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Sivrihisar ise günün en ilgi çekici sonucuna imza attı.


 


U12 liginde dün ilgi çekici sonuçlar alındı. Takımlar maç yaptıkça daha beklenmedik sonuçlar alınabilir hale geldi. 2 günde bir maça çıkan ekipler arasında yıprananlar olurken, lige daha yeni ısınanlarda dün ortaya çıktı.


Güne kayıpsız giren iki takımın mücadelesinde İdmangücü’nü son dakika golüyle deviren Sağlıkspor yoluna kayıpsız devam etti. Kurtuluşspor’a tek golle boyun eğen ligde ki ilk puan kaybını yaşarken, dsi Bentspor ve çamlıca 3 puanı hanesine yazdırmayı başardılar.


B grubunda ligin en ilgi çekici sonuna Sivrihisar imza attı. Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan ilçe takımı ligde ki ilk puanını aldı. Elitspor’u 2-0 yenen Anadolu yoluna emin adımlarla ilerdi.


 


4.HAFTA MAçLARI


13 EYLüL PERŞEMBE


A GRUBU


İdmangücü:0-Sağlıkspor:1


Sultandere:0-çamlıca:2


çifteler:1-DSİ Bent:4


Kurtuluş:1-Birlikspor:0


Porsukspor:0-Sütlüce:3


 


B GRUBU


Adanır:0-Şekerspor:7


Odunpazarı:3-Demirspor:0


Anadolu üniv.:2-Elit Spor:0


Sivrihisarspor:1-Eskişehirspor:1


öncüspor:1-Maliye:1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.