3 PUAN CEZADAN KURTULDUK

3 PUAN CEZADAN KURTULDUK
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kulüp lisansının alındığını söyledi. Uzun zamandır İstanbul’da girişimlerde bulunan Başkan Ünal, Eskişehirspor camiasına müjdeli haberi verdi. Ancak Eskişehirspor’un transfer tahtasını...

Eskişehirspor Başkanı Halil ünal, kulüp lisansının alındığını söyledi. Uzun zamandır İstanbul'da girişimlerde bulunan Başkan ünal, Eskişehirspor camiasına müjdeli haberi verdi. Ancak Eskişehirspor’un transfer tahtasını açması için ocak ayına kadar eski alacağı bulunan 59 dosya sahibinden tekrar imza alması gerekecek.


 


Lisansın alınması ile 3 puan silinme tehlikesinin ortadan kalktığına dikkat çeken ünal, "Günlerce İstanbul’da kamp kurduk. Dün gece Eskişehir’e döndük. Evraklarımızı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim ettik. Bugün saat 14.00’te yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal kulüp lisansını almış olacak. 3 puanı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bir sonraki hamlemiz ise ocak ayında yeni oyuncularımızı oynatmak olacak" dedi. 


 


EKSİKLER TAMAMLANDI


Eskişehirspor ve diğer kulüplerin lisans alabilmesi için hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kriterler göz önünde bulunduruldu. Eskişehirspor, eksikleri tamamladı. Geçmiş dönemden alacaklı olan futbolcu, teknik adam ve menajerler olmak üzere 59 dosya sahibinden imzalar alındı. TFF’ye teslim edildi. -3 puan tehlikesi ortadan kalktı.


 


OCAK AYI İçİN


TEKRAR İMZA


Ancak Eskişehirspor’un transfer tahtasını açması için ocak ayına kadar eski alacağı bulunan 59 dosya sahibinden tekrar imza alması gerekecek. Eğer bu imzalar alınırsa ligin ikinci yarısında sezon başında transfer edilen futbolcular forma giyecek…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.