YETERKİ SEN YÜREKTEN OYNA

YETERKİ SEN YÜREKTEN OYNA
 Böylesine maçlarda kaybetmek kolaydır, asıl olay kazanmaktır. Çıkın en güzel yaptığınızı yapın. Yüreğinizi koyun. Mücadele çok yürek, sahada tek yürek olun. Sonuna kadar mücadele edin ve bir şehrin arkanızda da olduğunu...

 Böylesine maçlarda kaybetmek kolaydır, asıl olay kazanmaktır. çıkın en güzel yaptığınızı yapın. Yüreğinizi koyun. Mücadele çok yürek, sahada tek yürek olun. Sonuna kadar mücadele edin ve bir şehrin arkanızda da olduğunu bilin. Daha önce yaptığınız gibi bu formayı sahiplendiğinizi cümle aleme gösterin. Bu nu da bize hissettirin.    


 


ES-ES’İN 4 GAZİŞEHİR’İN 10 PUANI VAR


Eskişehirspor bugün güçlü takımı Gazişehir’i konuk edecek.


Transfer tahtasın açamadığı için lige genç bir ekip ile devam eden ve 5 maçta 4 puan alan Kırmızı Şimşekler bugün de 5 maçta 10 puan toplayan Gazişehir ile karşı karşıya gelecek.


Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında farklı mağlup olan Eskişehirspor güçlü rakibine karşısında galibiyet arayacak.


HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI


Zorlu maç için hafta boyunca rakibine bilenen Şimşeklerde teknik direktör Fuat çapa oyuncularından basit hata yapmamalarını istedi. Dün de yaptığı ter antrenmanı ile hazırlıklarını tamamlayan ve kampa giren Eskişehirspor’da sakatlığı geçen defans oyuncusu Mevlüt’de kadroda olacak.    


SAAT 16.30’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor’un Gazişehir ile oynayacağı maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Kadir Sağlam yönetecek. Yeni Atatürk stadyumunda ki maç saat 16.30’da başlayacak.


TARAFTAR HER ZAMANKİ YERİNDE


Bu sezonda Eskişehirspor’un en büyük gücü olan taraftarı bugünde yine tribünleri doldurarak takımın yanında olacak. Zorlu Gazişehir maçında da genç oyuncuları motive edecek olan taraftarlar oyunculardan diğer maçlarda olduğu gibi yine sahada yürekten oynamalarını istiyor.  Her maçta taraftarı arkasına alan Es-Es’li oyuncularda kendilerine güvenenleri mahcup etmemek için bugünkü kritik maçta canla başla mücadele ederek en az 1 puan almak istiyor.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.