6 EKİM'DE TRİBÜNLER DOLMALI

6 EKİM’DE TRİBÜNLER DOLMALI
 Sezonun ilk maçına evinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi GSK karşısında çıkan Beton Adamlar sezona galibiyetle başladı. Maçın ardından baş antrenör Serdar Seymen İzmir Büyükşehir deplasmanının ardından 6 Ekim’de...

 


Sezonun ilk maçına evinde Kırşehir Ahi Evran üniversitesi GSK karşısında çıkan Beton Adamlar sezona galibiyetle başladı. Maçın ardından baş antrenör Serdar Seymen İzmir Büyükşehir deplasmanının ardından 6 Ekim’de oynayacakları “Oif Arendal maçında tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz” dedi…


 


Selkaspor’da lige iyi başlamanın sevinci yaşanırken, haftaya deplasmanda oynanacak İzmir Büyükşehir maçından çok 6 Ekim’de ki Oif Arendal karşılaşması düşünülüyor.


Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan baş antrenor Serdar Seymen, lige galibiyetle başlamanın güzel olduğunu dile getirirken, taraftar desteğine de değindi. Seymen “Ahi Evran üniversitesi karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor. Sezon içerisinde bizi yoğun bir maç temposu bekliyor. Bu maçlarda hedefimiz mutlak galibiyet” ifadelerini kullandı.


“ESKİŞEHİR HALKI BİZİ DESTEKLEMELİ”


Seymen; Selkaspor'un evinde oynayacağı bir sonraki maçın önemiyle ilgili ise "Evimizde oynayacağımız bir sonraki maçımız Avrupa Kupası maçı olacak. Bu maç bizim için çok önemli. 6 Ekimde oynayacağımız Oif Arendal maçında tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz. Tüm Eskişehir halkını bu maçımızda bizi desteklemeye bekliyoruz' dedi.


Selkaspor dün yaptığı iznin ardından bugün önümüzdeki hafta oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.