BASKETBOL AKADEMİ'DEN GÖRKEMLİ KAPANIŞ

BASKETBOL AKADEMİ’DEN GÖRKEMLİ KAPANIŞ
  Eskişehir Basketbol Akademi Spor Kulübü yaz dönemini görkemli bir tören ile kapattı. 2 Haziran’da başlayan yaz dönemi antrenmanlarına 88 sporcu katıldı. Sporcuların kendi yaş ve performanslarına göre ayrılan gruplarda...

 


 Eskişehir Basketbol Akademi Spor Kulübü yaz dönemini görkemli bir tören ile kapattı. 2 Haziran’da başlayan yaz dönemi antrenmanlarına 88 sporcu katıldı. Sporcuların kendi yaş ve performanslarına göre ayrılan gruplarda yapılan çalışmalar bugün yapılan tören ile sona erdi.


 


Fatih Fen Lisesi Spor Salonu’nda yapılan törene; sporcular, veliler, Okul Müdürü Ali Rıza Ezen ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan katıldı.


Okul Müdürü Ali Rıza Ezen yaptığı konuşmada; sadece okul öğrencilerine değil Yenikent bölgesindeki çocuklarımızın da yararına yapılan bu çalışmaları desteklediklerini belirtti.


Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad öncer Ceylan ise; “Spor çocuklarımızın hayatında her zaman var olmalı. Onları sadece akademik açıdan değil sosyal yönden de gelişmiş bireyler olarak görmek istiyoruz" dedi.


Yapılan konuşmalardan sonra yaz dönemi çalışmalarına katılan sporculara Kulüp Başkanı Toygarhan  Yeşilcan’ın da  katılımıyla,  Okul  Müdürü ve İlçe Milli Eğitim   Müdürü   tarafından  katılım  belgesi  verildi.  Belgelerini alan  sporcular hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.


Tören sonunda U18 takım sporcuları Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan’a kendilerinin hazırladıkları “En Yakışıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü” kupasını verdiler.Yaz dönemini bu tören ile sonlandıran Eskişehir Basketbol Akademi, güz dönemi çalışmalarına 29 Eylül’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.