ANADOLU'DA KEYİFLER YERİNDE

ANADOLU’DA KEYİFLER YERİNDE
   Kadınlar Hentbol 1.liginde iki de iki yapan Anadolu’nun Meleklerinin keyfi yerinde. Antrenör Murat Kabadayı 10.haftaya kadar fikstür avantajlarını iyi değerlendirmek istediklerini ifade etti… Sezona Mardin deplasmanında aldığı...

 


 


 Kadınlar Hentbol 1.liginde iki de iki yapan Anadolu’nun Meleklerinin keyfi yerinde. Antrenör Murat Kabadayı 10.haftaya kadar fikstür avantajlarını iyi değerlendirmek istediklerini ifade etti…


 


Sezona Mardin deplasmanında aldığı galibiyetle giriş yapan Anadolu üniversitesi önceki gün evinde Bandırmaspor’u ikinci yarıda ki etkili oyunuyla devirdi. Mücadeleye özellikle hücumda tutuk başlayan ve savunmada basit hatalar temsilcimiz buna rağmen soyunma odasına 15-13 önde girdi.


İkinci yarıda toparlanan, fizik olarak düşen ve geriye dönüşlerde sıkıntı yaşamaya başlayan rakibi karşısında hücumda etkili olan Melekler 43-23 kazanarak ligde iki de iki yaptı.


Antrenör Murat Kabadayı genç ve yeni bir takım olduklarını belirterek “Geçtiğimiz sezondan birçok oyuncu ile yolları ayırdık. Okulumuz öğrencilerden kurulu bir kadro ile mücadele ediyoruz. Her hafta üzerine koyarak ilerlemeliyiz. Bu anlamda ilk 10 haftalık avantajlı fikstürümüzü iyi kullanmalı ve zirve yarışının sonuna kadar içinde olmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.