"HEDEFİMİZ İLK 6'YA GİRMEK"

“HEDEFİMİZ İLK 6’YA GİRMEK”
    Eskişehirspor’da yöneticiler Harun Adıgüzel  ve Kaan Ay dan yaptıkları basın toplantısında “Gençler gün geçtikçe takım olmayı öğreniyorlar. Biz ümitliyiz. Yasak kalkınca da ilk 6’yı görmek istiyoruz” dedi.Eskişehirspor...

 


 


  Eskişehirspor’da yöneticiler Harun Adıgüzel  ve Kaan Ay dan yaptıkları basın toplantısında “Gençler gün geçtikçe takım olmayı öğreniyorlar. Biz ümitliyiz. Yasak kalkınca da ilk 6'yı görmek istiyoruz” dedi.


Eskişehirspor Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Harun Adıgüzel, hedeflerinin ilk 6'nın içinde yer almak olduğunu belirtti.


Eskişehirspor’da  dün tesislerde Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Harun Adıgüzel ve Teknik Asbaşkan Yardımcısı Kaan Ay basın toplantısı yaptı.


“1 DOSYA KALDI”


Yönetimin kulüp lisansını almak için yoğun çaba sarf ettiğini ve son bir dosyanın çözülmeyi beklediğini aktaran Adıgüzel, "Başkanımızın üzerinde çalıştığı 3 puan silme ile ilgili çalışmalar yapıyor. Birkaç dosya kaldı. Kulüp lisansı alınması için çok uzun çalışmalar yaptık. Ama transfer yasağını kaldıramadık. Ocak ayında bu sorunu da çözeceğimizi düşünüyoruz. 70 dosyadan 1 dosya kaldı çözülecek inşallah" dedi.


“OYUNCULARIMIZ İYİ MüCEDELE EDİYOR”


Gençlerin performansından memnun olduklarını söyleyen Adıgüzel, "Takım onurlu ve şerefli bir şekilde tüm gücünü kullanarak mücadele ediyor. Belki de Türkiye'de sadece biz böyle bir takıma sahibiz. Tüm Türkiye takımımızı tebrik ediyor. Ocak ayında transfer yasağını kaldırınca hedefimiz ilk 6'nın içerisinde olmaktır. O yüzden gençlerin ilk yarının sonuna kadar iyi bir puan almasını bekliyoruz. Yasak kalkınca onlarla da yolumuza devam edeceğiz. Bizim hedefimiz 20 puan civarında bir puan toplamak. Arada transferi çözeceğimizi düşünüyoruz. Zaten 5 puanı kendi evimizde aldık. çünkü taraftarın desteğiyle çok iyi mücadele ediyoruz. 5 puan kötü bir puan değildir. Gençler gün geçtikçe takım olmayı öğreniyorlar. Biz ümitliyiz. Yasak kalkınca da ilk 6'yı görmek istiyoruz” dedi.


“KAYNAK ARAYIŞINDAYIZ”


Adıgüzel kaynak için arayışta olduklarını da belirtip  "Borçlarımız doların artmasıyla katlanmaya başlandı. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. önümüzdeki 2 aylık süre içerisinde yeni kaynaklar oluşturuyoruz. Bunları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Bize siyaset ve kavgalar çok zarar veriyor. Bugünden itibaren bu yapılanma içerisinde oluyoruz" dedi.


26’DA 26 PROJESİNE AçIKLIK GETİRDİ


'26'da 26' projesi ile ilgili konuşan Adıgüzel, "26'da 26 projesi doğru proje, ama fazla bir gelir bırakmadı. Daha kurumsal hale getirip yönetmemiz gerekiyor. İnsanlardan o kadar çok para istenmiş ki, bundan sıkılmışlar. Biz bunu herkese yaymaya çalıştık. Başarı ancak birlikte olmakla gelir. Proje iyi başladı ama hız kaybetti. Zaten gelen para Eskişehirspor'a gelmiyor. Eskiden gelen bu borçlara para gidecek. önümüzdeki günlerde daha detaylı bir açıklama yapacağız" dedi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.