"BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

“BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Genel kurul seslerinin yükseldiği Eskişehirspor’da başkan vekili İsmail Hakkı Gül yönetim olarak göreve geldiklerinden itibaren ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.Gül “Yönetim olarak çıkış yolu arıyoruz. Ama o yol...

Genel kurul seslerinin yükseldiği Eskişehirspor’da başkan vekili İsmail Hakkı Gül yönetim olarak göreve geldiklerinden itibaren ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.


Gül “Yönetim olarak çıkış yolu arıyoruz. Ama o yol gözükmüyor. Yönetim olarak hafta sonuna kadar oturup kesin kararımızı vereceğiz. Kongre belki de hayırlı olur” dedi.


“GELDİĞİMİZ GüNDEN İTİBAREN Hİç DURMADIK”


Dün gazeteniz İstikbal’e özel açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’da başkan vekili İsmail Hakkı Gül  kimsenin sahip çıkmadığı dönemde yönetime geldiklerini belirterek “Herkesin bildiği gibi Eskişehirspor için bir sahipsizlik vardı. Genel kurullar ertelendi, kimse aday olmadı ve Hail ünal ve ekibi olarak göreve geldik. Geldiğimiz günden itibaren de hep maddi sıkıntılara çözmek için uğraştık. Takımı ligde tuttuk. Bu sezon için de transfer yasağını kaldırmak için son ana kadar mücadelemizi verdik. Ama dosyaları en aza indirsek de yasağı kaldıramadık. Genç bir ekip de olsa takım lige çıkardık. Ardından kulüp lisansı almak için uğraştık ve bunu başardık. 3 puanı sildirmedik” dedi. ”   


“ZORLU BİR SüREç VAR”


Eskişehirspor’da başkan vekili İsmail Hakkı Gül önlerinde çok zorlu bir sürecin olduğunu söyleyerek “Şu anda önümüzde yine zorlu bir süreç var. Devre arasında transfer yasağını kaldırmak istiyoruz. Fakat hiçbir destek gelmediği gibi bu dosyalar neler diye merak edip soran bile yok. Bu işlerde sadece başkanımız Halil ünal ve yöneticilerin çabası ile olmaz. Bütün şehir birlik olmalı. Ancak önümüze baktığımızda görüntü hiç de iyi gözükmüyor” dedi.


“OTURUP BİR KARAR VERECEĞİZ”


Gül yönetim olarak en kısa zamanda bir karar vereceklerini de söyleyerek “Yönetim olarak çıkış yolu arıyoruz. Ama  o yol gözükmüyor. Yönetim olarak hafta sonuna kadar oturup kesin kararımızı vereceğiz. Belki yönetimdeki kan değişikliği daha iyi olur. Şehirde yeni gelecek olan yönetimi destekler ve sıkıntılar çözülür. Biz Eskişehirspor için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.