BÜYÜKABACI'YAZİYARET

BÜYÜKABACI’YAZİYARET
AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Akbaş, Türkiye’nin ilk sürücü kurslarından olan aynı zamanda da AutoShow26’nın sponsorlarından olan Teknik Sürücü Kursu sahibi Hakan Büyükabacı ile bir...

AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Akbaş, Türkiye’nin ilk sürücü kurslarından olan aynı zamanda da AutoShow26’nın sponsorlarından olan Teknik Sürücü Kursu sahibi Hakan Büyükabacı ile bir araya geldi.


Gerçekleştirilen ziyarette AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş, Hakan Büyükabacı’ya dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. AutoShow26 Derneğinin gün geçtikçe büyüdüğünü ve büyük projelere imza attığını ifade eden Başkan Hasan Akbaş, dernek sponsorlarının verdiği desteklerle AutoShow26’nın daha büyük projelere imza atacağını belirtti.


Teknik Sürücü Kursu Sahibi Hakan Büyükabacı ise AutoShow26 Derneğinin sponsorlarından biri olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Büyükabacı, gelecekte AutoShow26 derneğinin çok daha parlak ve başarılı yerlerde olacağından emin olduğunu belirtti. Büyükabacı ayrıca AutoShow26 Derneğinin bağımsız yapısıyla Eskişehir’e faydalı bir dernek olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.