ÇAPA OYUNCULARINA GÜVENİYOR

ÇAPA OYUNCULARINA GÜVENİYOR
 Ligde Pazartesi akşamı Altınordu ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler zorlu maç için dün de tek çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada Fuat hoca oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.ÇAPA UMUTLUEs-Es’de...

 


Ligde Pazartesi akşamı Altınordu ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler zorlu maç için dün de tek çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada Fuat hoca oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

çAPA UMUTLUEs-Es’de teknik patron Fuat çapa zorlu Altınordu maçında oyuncularına güveniyor. Ligde Pazartesi akşamı Altınordu ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler zorlu maç için dün de tek çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada Fuat hoca oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.


 İLKİ İZMİR’DE OLSUN


İzmir deplasmanından ilk puanı almak istediklerini söyleyen teknik direktör Fuat çapa “8 haftaya dönüp baktığımızda çok şansız puanlar kaybettik. özellikle deplasmanlarda farklı yenilgiler aldık. Ama buna bir yerde dur diyeceğiz. İnşallah bu da İzmir’de olacak.  Ben oyuncularıma güveniyorum. Milli arayı da iyi değerlendirdik.  Eksiklerde olsa çıkıp oyuncularım sonuna kadar mücadelesini verecek ve inşallah Altınordu deplasmanından ilk puan veya puanları alacağız” dedi. 


YARIN YOLCULUK VAR


Bugünde son çalışmayı yapacak olan Şimşekler Pazar sabahı da ter antrenmanı yaparak İzmir yolculuğuna çıkacak. Otobüsle İzmir’e gidecek olan Es-Es’li oyuncular konaklayacakları otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.