ANADOLU TOPARLANMAK İSTİYOR

ANADOLU TOPARLANMAK İSTİYOR
 Geçtiğimiz hafta Çubukspor karşısında iyi futbol oynamasına rağmen tartışmaya açık penaltı golü ile kaybeden Anadolu Üniversitesi bu hafta evinde Afyon Sandıklıspor’u konuk edecek.  Müsabaka Pazar günü 14.00’da Teknik...

 Geçtiğimiz hafta çubukspor karşısında iyi futbol oynamasına rağmen tartışmaya açık penaltı golü ile kaybeden Anadolu üniversitesi bu hafta evinde Afyon Sandıklıspor’u konuk edecek.  Müsabaka Pazar günü 14.00’da Teknik üniversitesi Futbol sahasında oynanacak.


 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta zirve yarışından kopan Anadolu üniversitesi geçtiğimiz hafta lider çubukspor’a ucuz penaltı kararıyla gelen golle mağlup olmuştu. Mavi Beyazlılar ortaya koyduğu futbolla ise beğeni toplamış ve gelecek haftalar için umut verdi.


Temsilcimiz bu hafta Afyon Sandıklı’yı konuk ediyor. Antrenör Serkan özdemir ve Ali Rıza geçtiğimiz hafta sonu çubukspor karşısında oynanan futbolun devre arasına kadar devam etmesini istiyor. Galibiyet için kenetlenen temsilcimizde durumu maç saatinde netleşecek Samet çelebi dışında eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.