ES ES E SAHİP ÇIKTILAR

ES ES E SAHİP ÇIKTILAR
“ESKİŞEHİRSPOR BİZİM DEĞERİMİZ SAHİP ÇIKALIM”Tülomsaş çalışanları zor günler geçiren Eskişehirspor’a sahip çıktı. Fabrika yetkilileri kulübe üye olurken, çalışanlar ise SMS ile destek de bulundu.Eskişehirspor’u...

“ESKİŞEHİRSPOR BİZİM DEĞERİMİZ SAHİP çIKALIM”


Tülomsaş çalışanları zor günler geçiren Eskişehirspor’a sahip çıktı. Fabrika yetkilileri kulübe üye olurken, çalışanlar ise SMS ile destek de bulundu.Eskişehirspor’u yaşatmak için kurulan icra kurulu ilk maddi destek konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Dün de İcra kurulu önderliğinde Es-Es’li teknik heyet ve futbolcular TüLOMSAŞ’ı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. TüLOMAŞ çalışanları tarafından hazırlanan‘ Eskişehirspor bizim değerimiz sahip çıkalım’ pankartı ile karşılanan heyet,işçilerle öğle yemeği yedi.


 


“DESTEK İSTEDİLER”


Daha sonra icra kurulundan Murat Diri, Hasan Tuç ve teknik direktör Fuat çapa işçilerden destek istedi.Genel Sekreter Hasan Tuç,kulübün durumunu değerlendirip,herkesi kongre üyesi olmaya davet etti. Teknik Direktör Fuat çapaise “ İlk yerli otomobilden,lokomotif’in yapımına kadar hep Tülomsaş işçileri zor görevlerin üstesinden gelmeyi başarmıştır.“Türkiye’de ulaşım deyince akla gelen ilk isim Tülomsaştır” dedi. çapa“Eskişehirspor Hepimizin”diyerek, dün başlatılan 7979 kampanyasına destek verilmesi gerektiğini kaydetti.


“BİZ BURADAYIZ”


Tülomsaş Genel MüdürüHayri Avcı “Duyduk ki,Eskişehirspor’un sıkıntısı varmış, iyi durumda değilmiş. Biz buradayız yardım edelim. Bugüne kadar aldığımız hiçbir işi yarım bırakmadık “Eskişehirspor Bizim Değerimizdir, Sahipçıkalım” diyerek destek sözü verdi.


üYE OLDULAR


Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı, Genel Müdür YardımcılarıAli Yaşar Nal,Semavi Bilgiç,Demirspor Kulübü Başkanı,Gönül Cemoğlu,Eskişehirspor’a kongre üyeliğ iiçin 740 TL. üye aidatını ödeyip müracaatlarıalındı. Avcı, Tülomsaş çalışanlarının kongre üyesi olması için, müracaatların devam edeceğini kaydetti.Yemek sonunda Teknik Direktör Fuat çapa,Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı’ya imzalı Eskişehirspor formasını hediye etti.İşçiler Şimşekleri, “Es EsEs Ki Ki Ki Eski Eski Es”tezahüratı ile uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.