"KIRILMA ANLARI VARDI"

“KIRILMA ANLARI VARDI”
  UMUTLU GİTTİK Arka arkaya İstanbul ve Osmanlıspor’u yenerek büyük moralle Elazığ’a giden Eskişehirspor rakibi karşısında öne geçip, ikinci gol için fırsatları yakalasa da bu fırsatları değerlendiremedi. Kalesinde...

 


 


UMUTLU GİTTİK


 


Arka arkaya İstanbul ve Osmanlıspor’u yenerek büyük moralle Elazığ’a giden Eskişehirspor rakibi karşısında öne geçip, ikinci gol için fırsatları yakalasa da bu fırsatları değerlendiremedi. Kalesinde gördüğü 3 kafa golü ile maçı kaybeden Es-Es’de büyük üzüntü yaşandı.  Maçın son bölümünde sahaya girdiği için maçın hakemi tarafından olundan atılan teknik direktör Fuat çapa Elazığ’dan eli boş döndükleri için üzüntülü olduğun söyledi.


“DAHA FARKLI OLABİLİRDİ”


Eskişehirspor teknik direktörü Fuat çapa “İki maçta aldığımız 6 puanın ardından Elazığ’a da moralli hazırlandık. öne geçip, ikinci gol için pozisyona da girdik. Ama olmadı. Kırılma anları vardı. Belki ikiyi bulsak durum daha farklı olabilirdi. Yediğimiz gollerde adam paylaşımları yapamadık. Ben yine de oyuncularımız olağanüstü performansından memnunum” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.