ALPAGUT ZİRVEYE SELAMI ÇAKTI

ALPAGUT ZİRVEYE SELAMI ÇAKTI
   Süper Amatör Küme de zirve yine el değiştirdi. Evinde Odunpazarı ile 1-1 berabere kalan Çifteler bu hafta koltuğu Alpagut’a kaptırmakla kalmadı üçüncü sıraya kadar indi. Kırka Boraks ise averajla da olsa ikinci sıraya...

 


 


 Süper Amatör Küme de zirve yine el değiştirdi. Evinde Odunpazarı ile 1-1 berabere kalan çifteler bu hafta koltuğu Alpagut’a kaptırmakla kalmadı üçüncü sıraya kadar indi. Kırka Boraks ise averajla da olsa ikinci sıraya tırmandı. 


 


Zirveyi Kaptırdı


5.hafta heyecanının geride kaldığı Süper Amatör Küme de haftanın maçı çifteler’de oynandı. Taraftarı önünde Odunpazarı ile 1-1 berabere kalan çifteler sadece önemli 2 puan kaybetmekle kalmadı, liderliği de kaptırdı. Odunpazarı ise zorlu deplasmandan en azından bir puanla dönmenin tesellisini yaşadı.


 


Alpagut Tutulmuyor


Süper Amatör Küme de bu sezon tam anlamıyla Alpagutspor fırtınası var. Mavi Şimşekler geride kalan haftada Mihalıççıkspor’u 8-3 yenerek koltuğu devraldı.  Alpagutspor ortaya koyduğu futbolla da taraflı tarafsız herkesin beğenisini topluyor.


 


Boraks Hata Yapmadı


Ligin en dikkat çekici bir diğer ekibi Kırka Boraksspor bu hafta takılmadı. Geçtiğimiz hafta Yunusemre’den puan kapan Kırka temsilcisi ligin yeni ekibi Esentepe’yi 2-1 ligde ikinci sıraya yerleşti.


 


Yunusmere İlki Yaşadı


Sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk 4 haftada yalnızca 4 puan toplayan Yunusemre Harb-İşspor’u 4-0 yenerek şeytanın bacağını kırdı. Harb-İşspor ise üst üste 4.maçını da kaybederek düşme hattında yer alıyor.


 


Demir ve ESOGü


Kazanmayı Bildi


Haftanın diğer kazananları Demirspor ve Osmangazi üniversitesi oldu. Lokomotif geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Muttalıp’ı 3-1 yenerken, Osmangazi üniversitesi ise dişli rakibi DSİ Bentspor’u 2-1 mağlup ederek hata yapmadı.


 


Zorlu Maçlar Kapıda


Süper Amatör Küme de 6.hafta nefes kesecek maçlara sahne olacak.


Lider Alpagut’un Demirspor önüne çıkacağı bu haftada Kırka Boraks ile çifteler final gibi bir maç oynayacak. Bu iki maçta alınacak sonuçlar şimdiden merakla bekleniyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.