DAHA NE BEKLİYORSUNUZ ?

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ ?
 Eskişehirspor için her geçen gün tehlike çanları çalarken, taraftarın dışında takımı düşünen yok.Sezon başı transfer yasağını kaldıramayan ve çok genç bir ekip ile ligde mücadele veren Eskişehirspor geride kalan 12...

 


Eskişehirspor için her geçen gün tehlike çanları çalarken, taraftarın dışında takımı düşünen yok.


Sezon başı transfer yasağını kaldıramayan ve çok genç bir ekip ile ligde mücadele veren Eskişehirspor geride kalan 12 haftada 11 puan topladı.


Devre arası transfer yasağını açmak için 55 kişiden imza almak zorunda olan yönetimin işi oldukça zor gözüküyor.


SADECE HALİL üNAL


Son günlerde yalnızları oynayan Halil ünal adeta yalnız kalmış durumda. Şehirden hiçbir destek bulamayan ünal’ı son günlerde yönetimdeki arkadaşları da terk etti. Tek başına transfer tahtasını açmak için çabalayan ünal’ı zor günler bekliyor.


İCRA KOMİTESİ VE TARAFTAR DEVREDE


Eskişehirspor'u yaşatmak için “Eskişehirspor hepimizin” sloganı ile kurulan ve yönetimden de 3 kişinin yer aldığı Eskişehirspor İcra Komitesi kulübe gelir elde etmek için yoğun bir çalışma temposu içinde.


Ayrıca Şehr-i Sevda Grubu Lideri Hakan üresin ve ekibi de Eskişehirspor’a maddi kaynak sağlamak adına kampanyalar düzenleyerek kulübe katkı sağlıyor.


Son günlerde tesislerdeki ihtiyaçların yanı sıra A takım deplasman ve alt yapı takımlarının masrafları da İcra komitesi ve Şehr-i Sevda Grubunun kaynakları ile karşılanıyor.


HANİ SİYASİLER NEREDE?


Siyasiler ve seçilmişler ise Eskişehirspor için kılını kıpırdatmıyor.


Devre arası transfer yasağını kaldırmak için maddi manevi desteğe ihtiyacı olan Eskişehirspor siyasiler tarafından adeta kaderine terk edilmiş durumda.


Taraftarlar “Bu şehrin Belediye başkanları, Milletvekilleri oda başkanları ve iş adamları bu zor günde Eskişehirspor’un yanında olmayacak da ne zaman olacak. Es-Es’e destek için daha ne bekliyorlar” diyerek tepkilerin dile getirdi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.