POTADA HEYECAN MÜTHİŞ BAŞLADI

POTADA HEYECAN MÜTHİŞ BAŞLADI
Gökmeydan Spor salonunda oynanan ilk güne Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencileri oluşturdukları müthiş tribün ve destekle damgasını vururken, oynanan 4 müsabakada kazananlar il birinciliğine iyi başlangıç yaptı. Önce salon...

Gökmeydan Spor salonunda oynanan ilk güne Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencileri oluşturdukları müthiş tribün ve destekle damgasını vururken, oynanan 4 müsabakada kazananlar il birinciliğine iyi başlangıç yaptı.


 


önce salon boşaltıldı


Okullar arası A Gençler Basketbol İl birinciliği dün Gökmeydan Spor salonunda başladı. Günün ilk maçında tam anlamıyla Eskişehir Anadolu Lisesi’nin tribün şovu damgasını vurdu. Fakat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve tertip komitesinin birlikte aldığı karar üzerine okul idaresinin izin kağıdı olmadan öğrenciler tribüne alınmayacağı için salon önce boşaltıldı.


 


30 öğrenciye bir öğretmen


Ardından gerekli yazışmalar yapıldı ve kurallar gereği 30 öğrenciye bir öğretmen görevlendirilerek tribüne alındı. Salonu inleten ve güzel bir ambiyans oluşturan Eskişehir Anadolu Lisesi taraftarı özel Yeni çizgi Anadolu Lisesi karşısında 76-59’luk skorla alınan galibiyette rol oynadı.


Günün diğer maçlarında Eğitimciler Spor Lisesi’ni 63-36 yenen Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ile Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi karşısında 89-44 mağlup eden Fatih Fen Lisesi il birinciliğine iyi başlangıç yaptılar.


 


BUGüNüN PROGRAMI


Gökmeydan Spor Salonu


10.00 özel Genç Ufuk Temel L-Hoca Ahmed Yesevi And.L.


11.30 Muzaffer çil And.L- TED Eskişehir Koleji özel Anadolu


13.00 özel çağfen And-Şehit Savaş Kubaş AndL.


14.30 Atatürk L.-özel Yeni Yol And.Lisesi  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.