VAR MI SELKA'YA YAN BAKAN(29-33)

VAR MI SELKA’YA YAN BAKAN(29-33)
Selkaspor dün de zorlu Bursa deplasmanında Nilüfer Belediyesi’ni 33-29’luk skorla geçerek ligde ki 7.maçından da galibiyetle ayrıldı. Rakipleri 7 bitirdiErkekler Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Selkaspor yoğun maç trafiğine...

Selkaspor dün de zorlu Bursa deplasmanında Nilüfer Belediyesi’ni 33-29’luk skorla geçerek ligde ki 7.maçından da galibiyetle ayrıldı.


 


Rakipleri 7 bitirdi


Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Selkaspor yoğun maç trafiğine devam ediyor. Beton Adamlar hafta içinde ki Maliye Piyango galibiyetiyle ligde üst ütse 6.kez kazanmıştı. Temsilcimiz dün ise Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin konuğu oldu.


Selka yönetimi ve taraftarın yalnız bırakmadığı Beton Adamlar ilk yarısını 19-15 önde kapattığı mücadelenin ikinci yarısında bir ara fark bire inerek 24-23’e gelse de  temsilcimiz 33-29’luk skorla kazanarak ligde ki 7.maçından da galibiyetle ayrıldı. Beton Adamlar 24 Kasım’da evinde Beykoz Belediyesi’ni ağırladıktan sonra 27 Kasım’da Antalyaspor deplasmanına çıkarak yoğun maç trafiğini geride bırakacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.