DEVLER LİGİNE DEV Tören Yakıştı

DEVLER LİGİNE  DEV Tören Yakıştı
 Eskişehir’de son yılların en çok ilgi gören aktivitesi haline gelen Devler Halı Saha Ligi’nde A, B ve C gruplarının açılış sezonu sona erdi. 22 haftalık nefes kesen mücadeleler sonunda düzenlenen muhteşem törenle 3 takım...

 


Eskişehir’de son yılların en çok ilgi gören aktivitesi haline gelen Devler Halı Saha Ligi’nde A, B ve C gruplarının açılış sezonu sona erdi. 22 haftalık nefes kesen mücadeleler sonunda düzenlenen muhteşem törenle 3 takım kupalarına kavuştu.


 


 


üç Farklı Kapanış


Halı sahada müthiş bir rekabete sahne olan Devler Halı Saha Ligi’nde açılış sezonu geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. Müthiş bir çekişmeye sahne olan lig 3 grupta oynandı. Onlarca takımın katıldığı yüzlerce futbol sevdalısının ter döktüğü ligde şampiyonlar düzenlenen kupa töreniyle kupalarını kaldırdı.


 


Murat Diri Ve Erkan Koca


Kapanış Törenine Katıldılar


Kupa törenine Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ile Altes Tribün lideri Erkan Koca ve taraftar Hidayet Ant da katıldı. Taraftarlar turnuvayla ilgili, “Eskişehir markasıyla böyle kaliteli bir organizasyonun Eskişehir ve Türk futboluna katkısı hepimizin takdirini kazanmıştır. Devamlı takip ettik” dediler.


 


Mevlüt çelik ve Erdal Akdari Renk Kattı


Törene Eskişehirspor’un stoperleri Mevlük çelik ve Erdal Akdari de katıldı. Profesyonel futbolcular Devler Halı Saha Ligi’nde ter döken tüm futbolcuları kutladı. Şampiyon ekipleri tebrik eden futbolcular, spor yapmanın da önemine değinerek, “Spor hayatımızın her daim içinde olmalı” ifadelerini kullandılar.


 


Kapanış Sezonu Kayıtları Başladı


Devler Halı Saha Ligi’nde 12’li gruplar olmak üzere 4 grup 48 takım mücadele etti. Hala devam eden D Grubu ve elemeli Play-Off’lardan gelecek 1’er takımla 2 şampiyon daha açılış sezonu şampiyonluk kupasını kaldıracak. Aynı şekilde devam edecek olan ‘Kapanış Sezonu’  kayıtlarının başladığını bildiren Devler Ligi yönetimi, “Ligdeki en önemli unsurun futbolu gönülden seven, kavgadan ve normal hayatın stresinden uzak bir spor organizasyon etkinliği olmasıdır” dedi.


 


Şampiyonlara Tatil Hediyesi


Açılış ve Kapanış Sezonu şampiyonlarının birbirleriyle olan eleme mücadelelerinde şehrin en iyi 5 takımı ödül olarak Türkiye Şampiyonası’na ve tatile hak kazanmış olacak. Turnuva yönetimi, “Amacımız şehrimizin ve şehirlerin futbol ekiplerini bir noktada buluşturarak keyifli ve rekabetçi bir futbol ortamı oluşturmak” diye konuştular. Devler Halı Saha Ligi Yönetimi kupalarını kazanan ve ligde Fair-Play çerçevesinde mücadele eden bütün takımları tebrik eder ve başarılarının devamını diler.


Devler Halı Saha Ligi Grup Şampiyonları


A Grubu Şampiyonu              Es Es City


B Grubu Şampiyonu              Bassan Baskül


C Grubu Şampiyonu              Jorjet


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.