BETON ADAMLAR KENETLENDİ

BETON ADAMLAR KENETLENDİ
Süper Lig’in 11. Haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Selkaspor’da hazırlıklar sürüyor. Beton Adamlar galibiyet için kenetlenirken, baş antrenör Serdar Seymen galibiyete inanıyor. Başkan Yardımcısı Yenal Kaya...

Süper Lig’in 11. Haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Selkaspor’da hazırlıklar sürüyor. Beton Adamlar galibiyet için kenetlenirken, baş antrenör Serdar Seymen galibiyete inanıyor. Başkan Yardımcısı Yenal Kaya da önceki akşam antrenmana gelerek takıma sonuna kadar inandıklarını dile getirdi.


 


İki Yenilgisiz Takım


Süper Lig’de namağlup serisini her iki ekipte sürdürürken; ligde son hafta karşılaşmalarında Selkaspor rakibi Batman Belediyespor ile 31-31 berabere kalmıştı. Beşiktaş ise Salı akşamı deplasmanda Adıyaman Belediye Spor karşısında deplasmanda 38-30 galip geldi. Alınan bu skorlarla birlikte ligde zirvede bir maç fazlası 19 puanla Selkaspor elinde bulunduruyor. Eskişehir temsilcisi bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolunda namağlup serisini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise 18 puanla Selkaspor’u takip ediyor.


 


Rakibi Ezberletiyor


Başantrenör Serdar Seymen gözetiminde hazırlıklarına devam eden Beton Adamlar; zorlu mücadele öncesi teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra rakibi analiz çalışmalarına devam ediyor. Beton Adamlar bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.


 


Yarın Oynanacak Maç ücretsiz


Ligin zirvesini belirleyecek olan zorlu mücadele yarın saat 18:30’da Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak. çekiliş ile tablet hediye edilecek olan karşılaşmada; biletler salon girişinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.