ATATÜRK MTAL "ES-ES" DİYE İNLEDİ

ATATÜRK MTAL “ES-ES” DİYE İNLEDİ
 ŞANSLI ÖĞRENCİLERÖğrenciler dün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni “Es-Es” diye inletti.Okullu öğrencilerin sayısını daha da çoğaltmak ve maçları teşvik etmek için Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

 


ŞANSLI öĞRENCİLER


öğrenciler dün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni “Es-Es” diye inletti.


Okullu öğrencilerin sayısını daha da çoğaltmak ve maçları teşvik etmek için Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Passolig ve forma etkinliği yapılırken, şanslı öğrenciler çekiliş ise belli olurken, 20 öğrenci Eskişehirspor forması, 50 öğrenci de Passolig kazandı.


İŞTE ES-ES SEVGİSİ


2 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde soğuk havaya rağmen Eskişehirsporlu teknik heyet ve futbolculara öğrencilerin sevgi seli görülmeye değerdi. Türk bayrağı ve Eskişehirspor bayrakları açan öğrenciler sık sık da “Her zaman her yerde en büyük Es-Es” tezahüratı yaparak Eskişehirspor sevgilerini gösterdiler.   


KATILIM BüYüK OLDU


Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Ceylan, Eğitim Bir-Sen Muammer Karaman,  Eskişehirspor İcra Kurulu üyeleri Mehmet Şimşek, Murat Diri ve Erkan Koca,  Teknik Direktör Fuat çapa, İdari Direktör Ayhan Taşçı, futbolcular, Bando EsEs ve öğrenciler yer aldı.


GERİSİ GELECEK


Yıl sonunda ortalaması 80 ve üzeri olan öğrencilere de Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Anıl Passolig hediye edeceğini, Teknik Direktör Fuat çapa’da aynı şekilde Eskişehirspor forması hediye edeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.