FUAT HOCA "BU TABLO İÇİN KALDIM"

FUAT HOCA “BU TABLO İÇİN KALDIM”
 Dün okullu öğrencilerin coşkusu karşısında duygulanan Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa “İşte bu tablo için kaldım” dedi.Okullu öğrencilerin sayısını maçlarda daha da çoğaltmak için düzenlenen Passolig ve...

 


Dün okullu öğrencilerin coşkusu karşısında duygulanan Eskişehirspor teknik direktörü Fuat çapa “İşte bu tablo için kaldım” dedi.


Okullu öğrencilerin sayısını maçlarda daha da çoğaltmak için düzenlenen Passolig ve forma dağıtımı dün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı.


öğrencilerin coşkusu karşısında etkilenen teknik direktör Fuat çapa 31 Ağustos da neden bu kulüp de kaldım biliyor musunuz’ diye seslenen çapa “İşte bu tablo benim burada kalmamı sağladı. Eskişehirspor’un gerçeği burası. Güzel olan tarafı siz bizleri tribünde izlerken, bugün biz tribünde sizleri izler gibiyiz. Pazar günkü maça herkesin yanına bir kişiyi daha alarak maça gelmesini istiyoruz. Bizim sizin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda bana söz verin” dedi. öğrenciler ise hep bir ağızdan söz vererek maça geleceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.