LİGİN İLK YARISI DA DEV MAÇLARLA SONA ERECEK

LİGİN İLK YARISI DA DEV  MAÇLARLA SONA ERECEK
Süper Amatör Küme de sezon Çifteler-Yunusemre arasında oynanan dev bir maç ile başlamıştı. İlk yarının perdesi de müthiş bir maç ile kapanacak. Lider Bekas Elektrik Alpagut ile Odunpazarı karşı karşıya gelecek. Çifteler...

Süper Amatör Küme de sezon çifteler-Yunusemre arasında oynanan dev bir maç ile başlamıştı. İlk yarının perdesi de müthiş bir maç ile kapanacak. Lider Bekas Elektrik Alpagut ile Odunpazarı karşı karşıya gelecek. çifteler ise evinde Demirspor’u konuk edecek.


 


Lig İkiye Bölündü


Süper Amatör Küme de 10.haftada da geride kaldı. Lig adeta ikiye bölünürken, üst sıralarda yer alan 6 takım, alt sıralarda ki diğer 6 ekip karşısında bu hafta halip gelmeyi bildi.


Bekas Elektrik, Odunpazarı, çifteler, Kırka Boraks ve Yunusemre net galibiyetler alırken, Demirspor zorlanmasına rağmen Esentepe engelini aştı.  Bu alt takım yalnızca 5 puanlık bir aralıkta sıralanıyorlar.


 


Son Hafta Müthiş Maçlar


Ligin ilk yarısı ise bu hafta sona eriyor. Lider Bekas Elektrik Alpagutspor ile en yakın takipçisi Odunapzarı birbirlerine rakip olacak. çifteler ise evinde Demirspor’u ağırlayacak.


Osmangazi üniv-Harb-İş, DSİ Bentspor-Mihalıççık karşılaşmaları ise düşme hattından sezonun ikinci yarısının stratejisini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.