ZAFER İNANANLARINDIR...

ZAFER İNANANLARINDIR…
  2018-19 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Gençler Hentbol Müsabakaları dün oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. Kızlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk...

 


 


2018-19 Eğitim öğretim Yılı Okullar arası Gençler Hentbol Müsabakaları dün oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. Kızlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüsleyen takımlar oldu


 


ESL Kızları Kısa


Yoldan Şampiyon


Genç kızlarda turnuvaya katılan iki ekip Beyhan Rıfat çıkıllıoğlu Lisesi ile Eğitimciler Spor Lisesi direkt olarak final maçında karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Spor Lisesi’nin kızları karşılaşmayı 39-21 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. İki ekip de Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir’i temsil edecek.


 


Nefes Kesen Final


Günün son maçında Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eğitimciler Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Antrenör Harun çınar’ın öğrencileri ilk yarıda farkı 5 sayıya kadar çıkararak devreyi 11-6 önde bitirdi.


 


Spor Lisesi’nin


Yakaladı Bıraktı


İkinci yardıda ilk yarının aksine etkili bir oyun ortaya koyan Eğitimciler Spor Lisesi, rakip takımın 2 dakika ceza aldığı dönemlerde savunmada ve hücumda etkili bir performans sergileyerek maçın bitimine 10 dakika kala skoru 26-26’ya getirdi. Ancak 9 sayılık bir farktan dönen Spor Lisesi bu performansını maç sonuna kadar taşıyamadı.


 


Son Anlar Müthişti


Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuna tekrar ağırlığını koyan ekip Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Kaleci ve pivot performanslarının etkili olduğu maçın son dakikalarında kalesini gole kapatan ve hücumlardan boş dönmeyen Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaşmayı 29-26 kazanarak şampiyon oldu.


 


 


 


 


BüYüK SEVİNç YAŞADILAR


Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hentbol takımı ve taraftarı büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluğu tribünde kendilerine ayrılan yerleri dolduran taraftarla paylaşan Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’nun elinden aldı.


 


Sabiha Gökçen MTAL


üçüncülüğü Elde Etti


Dün Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda günün ilk maçında Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3.’lük 4.’lük maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Sabiha Gökçen MTAL 40-25 kazanarak üçüncü olmayı başardı. Atatürk MTAL ise bu mağlubiyetle turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.