GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI
  Eskişehir’de düzenlenecek uluslararası muay thai-kick boks organizasyonu için geri sayım başladı.Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından kente gelen sporcuların yarışacağı dövüş turnuvası, 16 Şubat’ta Porsuk...

 


 


Eskişehir’de düzenlenecek uluslararası muay thai-kick boks organizasyonu için geri sayım başladı.


Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından kente gelen sporcuların yarışacağı dövüş turnuvası, 16 Şubat’ta Porsuk Spor Salonu’nda yapılacak. Eskişehir’de ilk defa düzenlenecek organizasyonda, Atakan Arslan, Janu Da Cruz ve Erkan Varol gibi büyük dövüşçüler yer alacak. Eskişehir'den biri kadın biri erkek iki sporcunun katılacağı turnuvayla, uzun soluklu olacak bir organizasyonun da ilk adımının atılması hedefleniyor.


Eskişehir’de ilk defa böyle bir organizasyonun yapıldığını söyleyen ve 36 senedir dövüş sanatları ile ilgilenen antrenör Yüksel çotuk, özel ve kamu kuruluşlarından da destek beklediğini söyledi. Eskişehir’i tanıtmayı da hedeflediklerini söyleyen çotuk, “Yaptığımız etkinlik uluslararası muay thai - kick boks organizasyonu. Profesyonel sporcuların gelip burada yarışacağı bir yarışma. Bu yarışmaya da pek çok ünlü dövüşçü geliyor. Bizim amacımız burada Eskişehir’in sporunu tanıtmak. Eskişehir’den kaliteli sporcuların çıkacağını göstermek. Eskişehir’deki özel ve kamu kuruluşlarından bu konuda yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi. Ayrıca Janu da Cruz ile Atakan Arslan arasında gerçekleşecek olan müsabaka kemer maçı olacak. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.