^SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ^^

^SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ^^
 Yönetimsiz kalan Eskişehirspor’da elini taşın altına koyan Eskişehirspor Divan Kurulu dün basın toplantısı yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor’da alacakları bulunanlara seslenen Murat Diri, “18 Ocak kongresinde...

 


Yönetimsiz kalan Eskişehirspor’da elini taşın altına koyan Eskişehirspor Divan Kurulu dün basın toplantısı yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor’da alacakları bulunanlara seslenen Murat Diri, “18 Ocak kongresinde aday çıkmaması durumunda Eskişehirspor’un kayyuma devri gündeme gelecektir. Eskişehirspor alt liglere düşerse alacaklılar bir kuruş dahi alamaz. Eskişehirspor alt liglere düşerse hiç geliri olmadan yoluna devam edecek ve bizler mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Alacakların ödenmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bizim Eskişehirspor sevdamız amatör kümeye düşsekte devam edecek. Bugünden sonra bizim için 2 ihtimal var. Alt ligleri görünce de sonuna kadar devam ederiz, ya da süper lige çıkarak devam edebiliriz. Süreç belki kısa veya uzun olacak. Birisi yakın zamanda, birisi uzun zamanda olsa da hedeflenen sonuç değişmeyecektir. Bizler er ya da geç Eskişehirspor’u tahtına oturtmaya yeminliyiz. Bu günlerde bize destek olanı da, bize destek olmayını da ne biz, ne Türk futbol kamuoyu unutacaktır. Buradan imza vermeyen arkadaşlara sesleniyoruz. Amigo Orhan’ın torunlarına bu hediyeyi verin İstanbul dukalığına baş kaldıran Eskişehirspor mazisine bu hediyeyi verin… Kulübümüz çok küme düştü ama taraftar olarak bizler hiç küme düşmedik. 18 Ocakta bir liste çıkmaması sonunda kulüp kayyuma devredilme süreci başlayacaktır. Bu durumdan kimsenin vebali olmaması için herkesi gerekli olan imzaları vermesini istiyoruz. Gözleri görmeyen minik Kaan kardeşimizi hatırlarsınız. İstanbulspor maçında Kaan kardeşimiz benimle birlikte sete çıkmıştı. O gün ona maçı değil tribünü anlatmıştık. Takımımız golü attığında bana sarılarak abi ben umutlarıma sarılıyorum demişti. O yüzden herkes ona göre davranmalı" dedi.


 


“ŞEHİR BİRLİK OLMALI”


Divan Kurulu üyesi Erkan Koca ise “Biz hergün tesislerdeyiz ama bize somut olarak gelen kimse yok. Kulübün bütün borçları burada mevcuttur. Bizim çocuklar biliyorsunuz Galatasaray ile bir hazırlık maçı yaptılar. Orada tribünde pek çok menajer vardı. Bize hep Eskişehirspor’un kurtuluşu Eskişehir çocukları ile olacak dediler. Bu şehir bunu görmeli Eskişehirspor arması için mücadele ediyorlar. 18 Ocaktan sonra kulübün kayyuma kalması söz konusu. Şehrin birlikte olması gerekiyor. Silkelenip kendilerine gelmelerini istiyoruz” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.