"KAYYUMA BIRAKMAYIZ" "YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

“KAYYUMA BIRAKMAYIZ”     “YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
 Eskişehirspor’un önceki yönetiminde ikinci başkan olarak görev yapan Özgür Fetih Demirdaş, zor bir dönemden geçen kulübe karşı kimsenin kayıtsız kalmaması gerektiğini söyledi. Bir süredir Av. Mustafa Topkaya ile birlikte ...

 


Eskişehirspor’un önceki yönetiminde ikinci başkan olarak görev yapan özgür Fetih Demirdaş, zor bir dönemden geçen kulübe karşı kimsenin kayıtsız kalmaması gerektiğini söyledi. Bir süredir Av. Mustafa Topkaya ile birlikte  çalışma yürüttüklerini söyleyen Demirdaş, “Eskişehir’in en büyük markası Eskişehirspor’umuzun, yaşadığı sıkıntılı süreci tüm kamuoyu gibi biz de yakından takip ediyoruz. çözüm yolları içinde de çeşitli temaslarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. 18 Ocak tarihinde yapılacak olan kongre öncesi  ‘takımın kayyuma kalacak’ endişesini bizde her Eskişehirspor taraftarı gibi içimizde hissediyoruz”  dedi. 


“KAYNAK çALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK”


Demirdaş, kısa vadede yapmak istediklerini de şu şekilde açıkladı:


“Sağlıklı bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadık. Av. Mustafa Topkaya ile birlikte Eskişehirspor’a kaynak yaratmak için çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz ilk etapta puan silmenin önüne geçmek. 


“SEMİH BEKLEYECEK”


Kaptan Semih Güler ile bir telefon görüşmesi yaptığını da dile getiren Demirdaş, “Kendisine bu takımın çok değerli bir parçası olduğunu söyledim. Yaptığı fedakarlığı biliyoruz. Alacaklarını ödeyeceğimizi söyledik. Kendisi de bize bekleyeceğini ifade etti. Kaptanımız sözünün arkasındadır. Taraftarlarımız endişeye kapılmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.