BELİRLEYİN ARTIK BAŞKANI BİZ BAŞKAN ARIYORUZ

BELİRLEYİN ARTIK BAŞKANI     BİZ BAŞKAN ARIYORUZ
 Ligde ikinci yarısı bugün oynanacak olan Adana Demir-Karabük maçı ile başlarken, Eskişehirspor ise ilk maçını Pazar günü evinde Giresunspor ile yapacak. Bir çok takım kadrosunu güçlendirirken,  transfer tahtasını bile açamayan...

 


Ligde ikinci yarısı bugün oynanacak olan Adana Demir-Karabük maçı ile başlarken, Eskişehirspor ise ilk maçını Pazar günü evinde Giresunspor ile yapacak. Bir çok takım kadrosunu güçlendirirken,  transfer tahtasını bile açamayan Eskişehirspor’da hala kongre süreci yaşanıyor.  Bugün sadece seçim maddesi ile yapılacak olan genel kurulda delegelerin yeni başkanı belirlemesi ve Es-Es’in artık genel kurul sürecinden çıkarak lige konsantre olması gerekiyor. Anemon otelde yapılacak olan genel kurul saat 18.00’de başlayacak.


TAKIMI İCRA KURULU YöNETTİ


Eskişehirspor'un 27 Aralık'ta yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 3 Ocak’da yapılan genel kurulunda bu seferde aday çıkmadığı 18 Ocak’a kalmıştı.


3 Ocak’dan itibaren Eskişehirspor’u 15 günlük süre içerisinde Mehmet Şimşek, Murat Diri, Erkan Koca, Kaan Ay, Mete Yılmaz, Mehmet Kahya, Fuat çapa, Mustafa Polat ve Harun Adıgüzel'dan oluşan icra kurulu yönetti.


ŞİMDİ DE ŞAHBAZ İSMİ AĞIRLIKTA


3 Ocak’da aklanan ve aday olmayacağını açıklayan Halil ünal’ın İstanbul’dan döner dönmez liste hazırlığı içine girdiği ve Kaan Ay, Aydın Begiter ve Erdal Şahbaz’a Başkanlık için teklif de bulunduğu öğrenildi. Bu üç isimden Erdal Şahbaz’ın bugünkü genel kurulda başkanlık için isminin ağırlıkta olduğu sızan haberler arasında.


GöZLER TOPKAYA’DA


Yine başkanlık için günlerdir çalışma yapan  Avukat Mustafa Topkaya’nın listesini hazırladığı ve bugünkü genel kurulda aday olacağı öğrenildi. Eski başkanlardan Sinan özeçoğlu’nun da kendisine destek vereceğini söyleyen Avukat Mustafa Topkaya “Eskişehirspor kongresinde aday olacağım. Şuanda son görüşmelerimi yapıyorum. Hem kaynak, hem de futbolcu alacakları ve transfer tahtasının açılması ile ilgili. Akşam bir toplantı yapıp yönetimin son şeklini belirleyeceğiz" dedi.


Topkaya’nın dün gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada kendi ekibi ile son görüşmeleri yaptığı öğrenilirken, bugünkü genel kurulda da aday olarak salona gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.