YUNUSEMRE MTAL ATLETLERİ GÜÇ DEPOLUYOR

YUNUSEMRE MTAL ATLETLERİ GÜÇ DEPOLUYOR
 15 Şubat’ta ilimizde yapılacak Puanlı Atletizm müsabakalarında boy gösterecek öğrenciler beden eğitimi öğretmeni Kadri Coşkun’un büyük emeklerle hazırladığı salonda özel çalışmalara tabi tutuluyorlar… Yunusemre...

 15 Şubat’ta ilimizde yapılacak Puanlı Atletizm müsabakalarında boy gösterecek öğrenciler beden eğitimi öğretmeni Kadri Coşkun’un büyük emeklerle hazırladığı salonda özel çalışmalara tabi tutuluyorlar…


 


Yunusemre MTAL Puanlı Atletizm dalında geçtiğimiz yıl Türkiye birincisi olmuştu. Beden Eğitimi öğretmeni Kadri Coşkun gözetiminde adeta tarih yazan okulumuz bu yıl da oldukça iddialı.


Elde edilen başarıların tesadüf olmadığı sporcuların çalışma şeklinden net şekilde ortaya çıkıyor. Şöyle ki beden eğitimi öğretmeni Kadri Coşkun büyük emekler vererek okulun eski binasının birinci katını tamamen atletizm branşına göre dizayn etti. Atlet öğrencilerine atletizm sporunun çeşitli dallarına göre eğitim verecek şekilde salonda alanlar hazırlayan Coşkun büyük bir alkışı hak etti.


öğrencilerine şuanda dayanıklılık ve kondisyon yükleyen atletizm aşığı beden eğitimi öğretmeni hayal etmeden hiçbir şey elde edilemeyeceğini belirterek, bu sene de en azından Türkiye derecesi yapmak için çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.