ŞAMPİYON ESÇEV MÜHENDİSLİK

ŞAMPİYON ESÇEV MÜHENDİSLİK
 Eskişehir Sanayi Odası 50. Yıl kuruluşu kutlamaları kapsamında düzenlenen ve 2018 Aralık ayında başlanan "Şirketler Arası Basketbol Turnuvası" 19 Ocak tarihinde oynanan son maçla tamamlandı. Dereceye Girenler ÖdüllendirildiEskişehir...

 


Eskişehir Sanayi Odası 50. Yıl kuruluşu kutlamaları kapsamında düzenlenen ve 2018 Aralık ayında başlanan "Şirketler Arası Basketbol Turnuvası" 19 Ocak tarihinde oynanan son maçla tamamlandı.


 


Dereceye Girenler ödüllendirildi


Eskişehir Sanayi Odası üyesi (ESO) 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu Esçev Mühendislik olurken 2’nci Arçelik, 3’üncü ise TEİ oldu. Maçın ardından ilk üçe giren takımlara Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile Sürel in Sports Kurucu üyeleri tarafından kupaları ve para ödülleri takdim edildi.


ödül törenine, ESO Yönetim Kurulu üyesi Recep Taşel, Emre Sarar, ve Evren Şahin, Sürel in Sports Kurucu üyeleri Metin Sürel, Murat Sürel ve Banu Kurt katılarak sporcuları ödülleri ile buluşturdu.


 


Teşekkür Ettiler


Törenin açılış konuşmasını yapan Kurumsal İletişim ve Tanıtım Sorumlusu Senem Nalbantoğlu, “Sanayi Odası 50. yılına özel basketbol turnuvası bu sene 24 takım ile yapıldı. Centilmen oyunları için takımlara teşekkür ederiz” dedi.


Törende konuşan Sürel in Sports Yönetim Kurulu üyesi Murat Sürel, “Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Sürel in Sports Kurucu üyeleri, değerli sanayiciler ve sevgili basketbol severler turnuvaya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ESO’nun 50. Yıl kuruluş kutlaması kapsamında düzenlemiş olduğumuz basketbol turnuvalarının bugün finaline gelmiş bulunuyoruz. İlk öce şunu söylemek istiyorum, bizler daha fazla takımdan oluşan bir turnuva düzenlemek istiyorduk fakat sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için katılımcı sayısını 24 takım olarak tuttuk. Turnuvaya katılan 24 takım da gerçekten çok güzel mücadele verdiler. Arçelik ve Esçev’e bizlere çok güzel bir final maçı izlettikleri için teşekkür ediyoruz. Arçelik çok iyi bir kadro oluşturmuş, Esçev farklı bir takım oluşturmuş ve namağlup olarak maçın sonuna kadar çok iyi geldiler. Biliyorsunuz kulüp olarak bundan sonra sanayi odası ile birlikte güzel etkinliklere imza atacağız inşallah. Bunun tekrarını istiyoruz” diye konuştu.


ödül töreni sonrası oyuncular ile birlikte pasta kesilerek birlik beraberlik mesajı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.