BOZANSPOR LİDERİ DEĞİŞTİRDİ

BOZANSPOR LİDERİ DEĞİŞTİRDİ
 1.Amatör Küme Play-Off 3.hafta maçında ilk iki maçını kazanan Sivrihisarspor’u Melih’in 3 golüyle deviren Bozanspor şampiyonluk yarışını karıştırdı. Orhangazi’yi 2-1 yenen Gençlergücü zirvenin yeni sahibi oldu. Üniversite...

 


1.Amatör Küme Play-Off 3.hafta maçında ilk iki maçını kazanan Sivrihisarspor’u Melih’in 3 golüyle deviren Bozanspor şampiyonluk yarışını karıştırdı. Orhangazi’yi 2-1 yenen Gençlergücü zirvenin yeni sahibi oldu.


 


üniversite Evleri sahasında oynanan haftanın açılış maçında Sivrihisarspor kazansa şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak ve son iki haftaya büyük avantaj ile girecekti. Ancak evde ki hesap çarşıya uymadı. Mehmet Kılıç’ın eksikliğini de bu maçta hisseden Sivrihisarspor, Play-Off’ta ilk iki maçını kaybeden Bozanspor’a 3-0 kaybetti. Hal böyle olunca çekişmeli geçen müsabakada Orhangazi’yi 2-1 yenen Gençlergücü liderlik koltuğuna oturdu. Günün son maçında ise Yirmialtı İnşaat Baranselspor ile Şekerspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.