ÇAPA'NIN TERCİHLERİ

ÇAPA’NIN TERCİHLERİ
 Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada Eskişehirspor’un rakibe bu bölgede üstünlük kurmakta zorluk çektiği gözlendi. Teknik direktör Fuat Çapa’nın oyuncu tercihleri de dikkat çekiciydi. Savunmada Mevlüt’ün...

 


Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada Eskişehirspor’un rakibe bu bölgede üstünlük kurmakta zorluk çektiği gözlendi. Teknik direktör Fuat çapa’nın oyuncu tercihleri de dikkat çekiciydi. Savunmada Mevlüt’ün yerine Furkan Balaban’a forma veren çapa orta alanda Tolga Yakut’un yerine Bedirhan’ı tercih etti. Sakat olan Alperen’in bölgesinde ise Talha forma şansı buldu.   


 


ORTA SAHA MüCADELESİ


İlk yarıda zaman zaman saman alevi gibi parlayan Kırmızı Şimşekler oyunu kanatlara yayamayınca oynamaktan çok oynatmamayı düşündü. İkinci yarıda ise konuk ekip Giresun’un oyuna daha istekli başladığı görüldü. Yeşil Beyazlıların ileri uç elemanlarına Kırmızı Şimşekler savunmada geçit vermedi.


 


KIRILMA ANI OLDU


Maçın kırılma anı ise 60. Dakikada yaşandı. Giresun savunmasının yaptığı basit hata da kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Halil öner kaleci Kayacan’ı geçemedi. Pozisyonun devamında Talha’nın vuruşunu yine  Kayacan çelerken İbrahim öner’in plasesinde topa son dokunan  Fıratcan topu filelere gönderse de  da ofsayt gerekçesi ile gol iptal edildi. Hal böyle olunca Eskişehirspor maç boyunca yakaladığı en net fırsatı da harcamış oldu.


1 PUANA RAZI OLDUK


Sezonun ilk yarısını Eskişehirspor’da geçiren Tanase ile iki kez gole yaklaşan Giresun meşin yuvarlığı 3 direğin arasından geçiremeyince maç golsüz sona erdi.  Kazanmak kadar kaybetmemenin de değerli olduğu hafta da Eskişehirspor’un aldığı bu puanın kaç puan ettiğin önümüzdeki dönemde anlayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.