"LİSANSLAR ÇIKMAZSA GÖREVİ BIRAKIYORUM"

“LİSANSLAR ÇIKMAZSA  GÖREVİ BIRAKIYORUM”
 Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Radyospor canlı yayınında “Lisanslar çıkmazsa görevi bırakıyorum” dedi. “NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ”Fuat Çapa, "Giresunspor maçı bizim için çok ümit vericiydi. Semih takımdan...

 


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa Radyospor canlı yayınında “Lisanslar çıkmazsa görevi bırakıyorum” dedi.


 


“NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ”


Fuat çapa, "Giresunspor maçı bizim için çok ümit vericiydi. Semih takımdan ayrıldı. Alperen'de operasyon geçirdiği  için maçta forma giyemedi. İlk yarıda sürekli oynayan kadrodan tek fark buydu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Verilmeyen çok net bir penaltımız var. Tekrar seyrettiğimizde çok net bir şekilde pozisyonun penaltı olduğunu görebiliyoruz. 71 dosya için imza alınması için yola çıktık. 11-12 tanesi Teknik Direktör ve yardımcılarından oluşuyordu. İki tane futbolcu arkadaşımızın imzaları kaldı. Bu saate kadar onlarla bir anlaşma sağlayamadık. İmza konusunda direnmeleri bizi açıkçası üzdü” dedi.


“GENç TAKIMA GENç BAŞKAN”


çapa “Eskişehir tarihinin en genç başkanı göreve seçildi. 37 yaşında bir başkanımız var. Gençlerden oluşan bir takımın başkanı da genç bir başkan çok yakıştı. Ben zaten kendimi de genç görüyorum” dedi.


“BALIKESİRSPOR MAçINA LİSANSLAR çIKMAZSA BIRAKIYORUZ”


çapa “Transfer yasağı açılmazsa bizi çok iyi günlerin beklemediğini söyleyebilirim. önümüzdeki hafta zorlu bir Balıkesirspor deplasmanımız var ve Furkan Balaban'ın yanında oynayacak ikinci bir stoper bulamıyoruz. Semih ayrıldı, Mevlüt de sarı kart cezalısı. Alternatifli bir kadromuz yok. özellikle forvet ve stoper hattı için neredeyse hiç alternatifimiz yok. Transfer tahtasını açamazsak ben de görevimde kalmayacağım. çok net şekilde söylüyorum ben de görevi bırakacağım. 31 Ocak'ı beklemenin bir anlamı yok. Balıkesirspor maçına bu lisanslar yetişmezse durmamızın da bir anlamı yok. Bulunduğumuz konum ve ortam belli. Balıkesirspor maçına lisanslar yetişmezse bu arkadaşlar ayrılma kararı aldılar. Açılmazsa görevi bırakacağımı çok net bir şekilde söyleyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.