Eskişehirspor'da yüzler gülüyor

Eskişehirspor’da yüzler gülüyor
 Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer tahtasının açılmasının ardından “Zaman zaman sahaya çıkamadık, değişik yerlere gitmek zorunda kaldık. Benim adıma da bugün tekrar teknik...





 Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa, transfer tahtasının açılmasının ardından “Zaman zaman sahaya çıkamadık, değişik yerlere gitmek zorunda kaldık. Benim adıma da bugün tekrar teknik direktör olduğumu hissettim” dedi. 


Eskişehirspor, ligin 20. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde sürdürdü. Transfer yasağının kaldırılmasının ardından sezon başında anlaşılan fakat lisans çıkarılmayan oyuncular da çalışmalarda yer aldı. Yeni oyuncularıyla birlikte hedef yenileyen Siyah Kırmızılı ekipte oyuncuların neşeli tavırları dikkat çekti. 
“Gençleri Türk futboluna kazandıracağız” 
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fuat çapa, gençlere önem vereceklerinin altını çizdi. çapa, “Şöyle bir yol haritası izleyeceğiz bundan sonra. Gençlerimiz bir kere bizim göz nurumuz. Onları göz ardı etmeyeceğiz. Onları mümkün olduğu kadar üzerine koyarak, Türk futboluna ve Eskişehirspor’a kazandıracağız. Diğer taraftan 6 aydır burada bekleyen, her fedakarlığı yapan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sözleşmelerinden çok büyük bir kısmını fedakarlık ederek sildiler. Şu anda öncelikle borcumuz olan oyunculardan kimleri değerlendirebiliriz ona bakacağız. Onların borçlarını yapılandıracağız. Böylece dosya sayısını da azaltacağız. Eğer onların içinde bir alternatif üretmezsek dışardan oyuncu getirebilmek için imkanlarımıza bakacağız. çok fazla bir zamanımız yok bu bir gerçek. Yaklaşık 36 saat içinde yapmamız lazım bunu. Semih gitmemiş olsaydı belki o mevkiye sıcak bakmayabilirdik. Değişik şekilde çözebilirdik ama böyle bir ortam olunca da ilk tercihimiz o olmalı. Berkay Boluspor’da tamamen idmanlara katılmış. İdmansız bir oyuncu da değil. Takım idmanı yapmış bir arkadaşımız. Buraya da gelmeyi gerçekten de çok istedi. Burada başladı onun Türkiye hayatı. Maalesef istenildiği gibi gitmedi. Gelip bizden bir şans istedi ve inanın dosyasında fedakarlık yaparak geldi. Diğer isimlerden birkaç tane daha görüştüğümüz var ama onlar daha netleşmedi. Bu akşam veya yarın öğlene kadar netleşir diye ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.