ŞİRİNTEPE GENÇLİKSPOR'A TIKIZ VE İPLER'DEN DESTEK

ŞİRİNTEPE GENÇLİKSPOR’A TIKIZ VE İPLER’DEN DESTEK
  Şirintepe Gençlikspor’u Şirintepe Mahalle Muhtar Adayı Ali Tıkız ve azaları ile işadamı Recep İpler yalnız bırakmadı. Takıma büyük destek olan Tıkız ve İpler, hep birlikte Şirintepe Gençlikspor’u şampiyonluğa taşıyacaklarını...

 


 


Şirintepe Gençlikspor’u Şirintepe Mahalle Muhtar Adayı Ali Tıkız ve azaları ile işadamı Recep İpler yalnız bırakmadı. Takıma büyük destek olan Tıkız ve İpler, hep birlikte Şirintepe Gençlikspor’u şampiyonluğa taşıyacaklarını belirttiler.


 


Eskişehir’in güzide kulüplerinden Şirintepe Gençlikspor Kulübüne ilk destek Şirintepe Mahalle Muhtar Adayı Ali Tıkız ve azaları ile işadamı Recep İpler’den geldi. Takımın idmanına gelen, yönetim, teknik kadro ve oyuncularla görüşen Muhtar Adayı Ali Tıkız ve Krom Mühendislik Ortaklarından iş adamı Recep İpler, yeni sezonda başarılar dileğinde bulundular. Şirintepe Gençlikspor’u yeniden ayağa kaldırmak ve hak ettiği yere çıkarmak için destek olduklarını söyleyen Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Ali Tıkız, “Mahallemizin takımı olan Şirintepe Gençlikspor’un her zaman yanındayız. Başkan Kasım Karakaş, teknik kadro ve futbolcular bu işe inanıyorlar. Takımın yeniden bir üst lige çıkacağına inancımız tam. Göreve geldiğimizde de kulübe daha yakın olacağız. Gerek tesis açısından, gerekse kulübün çok daha iyi yerlere gelmesi açısından önemli projelerimiz var. Bunları hayata geçireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.