DERSİMİZ DENİZLİSPOR...

DERSİMİZ DENİZLİSPOR…
 Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat Çapa bu haftaki rakip Denizlispor’u oyuncularına ezberletiyor.  13 maçtır kaybetmeyen rakip takım yıkmak için plan hazırlayan Çapa özellikle rakip takımın etkili silahlarına da önlem...

 


Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat çapa bu haftaki rakip Denizlispor’u oyuncularına ezberletiyor.  13 maçtır kaybetmeyen rakip takım yıkmak için plan hazırlayan çapa özellikle rakip takımın etkili silahlarına da önlem alacak. 


 


13 MAçTIR KAYBETMİYORLAR 


Ligde Pazartesi akşamı lider Denizlispor ile karşılaşacak olan Şimşeklerde hazırlıklar sürüyor.


Es-Es’in eski teknik direktörü Yücel İldiz’in takıma gitmesi ile çıkışa geçen ve 13 maçtır kaybetmeyen Denizlispor Eskişehir’e lider olarak gelecek.


çOK çABUK BİR TAKIM


özellikle hücumda etkili olan Denizlispor’a öne geçtiği tüm maçları kazanmış bir takım. Eskişehirspor Pazartesi akşamı oynanacak olan maçta da geriye düşmek istemiyor.  Rakip takımda7’şer gollü Ziya Alkurt ve Recep Niyaz ile geçiş oyunu iyi yapıyor. çabuk bir takım. Kontra ataklarda etkililer. Burak çalık 7 ve Mehmet Akyüz 8 gol atarken, her iki oyuncu da gibi bu ligi bilen etkili forvetler.  Son 5 maçta 2 gol yiyen Denizlispor, ligin de en az gol yiyen ekiplerinden.


çAPA TUZAK HAZIRLIYOR


Eskişehirspor teknik patronu Fuat çapa rakibe adeta tuzak hazırlıyor.


Denizlispor’un ligde son oynadığı maçları yardımcıları ile birlikte analiz eden ve oyunculara da izleten çapa rakip takımın etkili silahlarına da önlem alıp, rakibi yıkmak için de gerekli taktiği hazırlayacak.


öte yandan dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı antrenman yapan Şimşekler bugünde tek çalıma yapacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.