İYİ GELİR ELDE ETTİK

İYİ GELİR ELDE ETTİK
 Transfermarket’ın derlediği son 6 sezonun verilerine göre Bursaspor, Beşiktaş ve Eskişehirspor’un transfer politikalarıyla gelir sağladığı görüldü.. Eskişehirspor  17.70 milyon Avro gelir elde ederken, transfer yasağının...

 


Transfermarket’ın derlediği son 6 sezonun verilerine göre Bursaspor, Beşiktaş ve Eskişehirspor’un transfer politikalarıyla gelir sağladığı görüldü.. 


Eskişehirspor  17.70 milyon Avro gelir elde ederken, transfer yasağının da etkisiyle sadece 2.04 milyon Avro harcadı 15.66 milyon Avro’luk kar payıyla bu alanda üçüncü en iyi ekip oldu. 


Son 6 sezon içerisinde 127 futbolcu ile yollarını ayıran Bursaspor, bu oyuncularından toplamda 47.37 milyon Avro’luk gelir elde etti. 81 oyuncu ile anlaşan yeşil beyazlılar, 20.46 milyon Avro bir parayı da bonservis ve kiralama bedelleri olarak ödedi. Böylelikle 26.91 milyon Avro’luk kar sağlayan Bursaspor, son 6 sezon içerisinde transferden en fazla kar elde eden kulüp oldu. Bursaspor’u Beşiktaş takip etti. Söz konusu süreçteki oyuncu satışlarından toplamda 97.15 milyon Avro’luk bir kaynak yaratan siyah beyazlı kulüp, 67 oyuncuyla anlaştı ve bu oyunculara ise 79.01 milyon Avro toplam bedel ödeyerek, kar sıralamasında ikinci basamakta yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.