"BİZ MALZEMEYE DOYDUK NAKDİ YARDIM İSTİYORUZ"

“BİZ MALZEMEYE DOYDUK  NAKDİ YARDIM İSTİYORUZ”
  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce önceki gün EASKF yönetimini ziyaret ederek, sıkıntıları dinledi. EASKF Başkanı Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri “Amatör kulüpler malzemeye doydu. Kulüplerin ayakta...

 


 


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce önceki gün EASKF yönetimini ziyaret ederek, sıkıntıları dinledi. EASKF Başkanı Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri “Amatör kulüpler malzemeye doydu. Kulüplerin ayakta kalabilmesi ve yaşaması adına artık daha çok nakdi yardıma ihtiyacı var” ifadelerini kullandılar…


 


Eskişehir Büyükşehir Genel Sekreteri Ayşe ünlüce önceki gün akşam saatlerinde Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ziyarette bulundu. ünlüce ile birlikte Büyükşehir Spor Daire başkanı Neşet Arduç’ta ziyarette yer aldı.


EASKF Başkanı Sadri Atam, ünlüce’nin kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetleri dile getirerek belediyelerin son dönemde yaptığı yardımları anlattı.


Genel Sekreter Ayşe ünlüce “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporun her daim yanındayız. Tesis sıkıntısı olduğunun farkındayız. Bu konuda da elimizden geleni yapıyoruz. Amatör Kulüplerimizin yaşaması adına bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa yaparız” dedi.


 


“VAN VE HAKKARİ İLE AYNI SEVİYEDEYİZ”


EASKF Başkanı Sadri Atam ise “Büyükşehir Spor Daire başkanı Neşet Arduç’un göreve gelmesinin ardından ulaşım ve malzeme konusunda sıkıntılarımız yüzde yüz çözüldü diyebilirim. Sağ olsun Sayın Arduç her konuda yanımızda oluyor ve Belediye olarak da imkanların bizim için seferber olmasında görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Ancak kulüplerimizin nakdi anlamda sıkıntıları var. Bu işin çözüme kavuşması adına üç belediyemizle de görüştük. Amatör spora bütçe ayrıldığını da biliyoruz. Yakın zamanda kulüplerimize en az 5’er bin TL nakdi yardım yapılmasını talep ettik ve bekliyoruz. öte yandan Belediyelerimizin daha önce ilimize kazandırdığı sahalar artık miladını doldurdu. Bunların bakımı şart… Büyükşehir Belediyesi’nin Osmangazi semt sahasını açmasıyla küçük yaş grubu maçlarını burada oynatma imkanımız oldu ve biraz olsun nefes aldık. Ama yeterli mi? Asla değil… Biz Eskişehir olarak spor tesisi anlamında Van, Hakkari ve Şırnak gibi iller ile aynı seviyedeyiz. Bu Eskişehir gibi güçlü genç nüfusu olan bir kente hiç yakışmıyor” dedi.


 


“üZERİMİZE DüŞENİ YAPARIZ”


Genel Sekreter Ayşe ünlüce ise “Biz belediye olarak bu anlamda da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Osmangazi semt sahasının Eskişehir’e kazandırılmasında Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in büyük katkısı var. Büyükşehir Spor Daire Başkanımız Neşet Arduç amatör spor kulüpleri ile bizler arasında güzel bir köprü oldu. Ve işlerimiz kolaylaştı. Nakdi yardım konusunda da çalışmalar yaparız. Saha konusunda da yine fikir alış verişlerinde bulunur bir tesisi daha şehrimize kazandırabiliriz. Ama ilk olarak 2019 yılında malzeme vermek yerine mutlaka nakdi yardımı kulüplerimize aktaracağız” şeklinde konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.