TUNASPOR'A DORUKHAN EL UZATTI

TUNASPOR’A DORUKHAN EL UZATTI
2.Amatör Küme kulüplerinden Tunaspor’u sahiplenen başkan Serhat Yeniceli ve başkan yardımcısı Devran Karakurt kendilerine maddi ve manevi olarak destek veren eski Eskişehirsporlu Dorukhan Toköz’e teşekkür etti. İlimizin köklü...

2.Amatör Küme kulüplerinden Tunaspor’u sahiplenen başkan Serhat Yeniceli ve başkan yardımcısı Devran Karakurt kendilerine maddi ve manevi olarak destek veren eski Eskişehirsporlu Dorukhan Toköz’e teşekkür etti. 


İlimizin köklü kulüplerinden Tunaspor senelerce tüm sıkıntılara rağmen ayakta kalmaya çalışıyor. Bir dönem üniversite öğrencilerinin sahiplendiği kulüp, bu yılda ilimiz amatör futbolunun genç idarecilerinden Serhat Yeniceli yaşatılmaya çalışılıyor. Başkanlığı devralan Yeniceli, yardımcısı Devran Karakurt ile iddialı bir kadro oluşturdu. Şampiyonluğu hedefleyen Tunaspor’un hikayesinde başrolü ise Beşiktaşlı Dorukhan Toköz oynuyor.


öyle ki uzun yıllar dostluğu bulunan Devran Karakurt telefon ile görüştüğü Dorukhan’a durumu anlatınca eski Eskişehirsporlu futbolcu “Bende yardım ederim. üzerime düşen ne varsa yaparım” dedi. Bunun üzerine kulübü devraldıklarını belirten başkan Serhat Yeniceli ve yardımcısı Devran Karakurt “Dorukhan Toköz kardeşimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Bu tip davranışların örnek olmasını diliyoruz. Tunaspor olarak centilmence mücadele edeceğiz. önümüzde ki sezon 1.Amatör Küme de olursak bunda Dorukhan’ın çok büyük katkısı olacak” ifadelerini kullandılar.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.