YENİBAĞLAR VE +35 FK GALİP

YENİBAĞLAR VE +35 FK GALİP
  Büyük çekişmeye sahne olan Hodrimeydan Halı Saha Liginde yine zorlu ve çekişmeli maçlar oynandı. Yenibağlar BK Danışmanlık takımını 9-1 mağlup ederken, +35 FK +18 FK takımını 10-5 ile geçti.  Hodrimeydan Halısaha Ligi...

 


 


Büyük çekişmeye sahne olan Hodrimeydan Halı Saha Liginde yine zorlu ve çekişmeli maçlar oynandı. Yenibağlar BK Danışmanlık takımını 9-1 mağlup ederken, +35 FK +18 FK takımını 10-5 ile geçti.


 


Hodrimeydan Halısaha Ligi B Grubu'nda BK Danışmalık ile Yenibağlar karşı karşıya geldi. Yenibağlar karşılaşmanın başından sonuna kadar daha çok isteyen taraftı. Buldukları pozisyonları da değerlendirerek farkı açmasını başardılar. Yenibağlar'ın ilk golü Kemal Karaoğlu'ndan geldi. Ardından Yücel çapraz'ın iki golüyle skoru 3-0'a taşıdılar. İlk yarıda başka gol olmayınca Yenibağlar devre arasına 3-0 önde girdi. İkinci yarı Yenibağlar fırtınası devam etti. Yücel çapraz ardarda bulduğu dört golle skoru 7-0'a taşıdı. BK Danışmanlık'ın tek golü Emre'nin ayağından geldi. Bu golden sonra Yenibağlar Hasan Karaç'la iki gol daha bularak skoru 9-1'e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Yenibağlar 9-1 galip gelerek puanını 12'ye çıkardı ve 4. sıraya yerleşti. Serbest Konferans'ta ise +35 FK ile +18 FK karşı karşıya geldi. +35 FK her zaman olduğu gibi maça baskılı başladı. Levent Açıkel ile bulduğu iki golle öne geçmesini bildi. Bu gollerin ardından +18 FK Sercan çuhadar ile bulduğu golle skoru 2-1'e taşımasını bildi. +35 FK'nın golcüsü Levent Açıkel tekrardan sahneye çıkarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Bu golün ardından +35 FK baskısını iyice arttırarak farkı açmasını bildi. Onur Sarıkaya'nın iki Engin Dinçer'in bir golüyle skor 6-1'e geldi. İlk yarının bitimine az bir süre kala +18 FK Ahmet Kahvecioğlu ile bulduğu golle ümitlerini yeşertti. İlk yarıda başka gol olmayınca +35 FK devre arasına 6-2 önde girdi. İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine +35 FK oldu. Onur Sarıkaya ile bulduğu golle skoru 7-2 yapmayı başardılar. Bu golün ardından maçta uzun süre gol sesi çıkmadı. Maçın sonlarına doğru iki takımda ardarda goller bulmayı başardı. +18 FK Serkan çuhadar ile bulduğu golle skoru 7-3'e getirdi. Bu golün hemen ardından Onur Sarıkaya sahneye çıkarak skoru 8-3'e taşıdı. Bu dakikadan sonra goller yağmur gibi gelmeye devam etti. Ekrem Kıçır ve Onur Sarıkaya'nın golleri ile skor 10-3'e geldi. Bu gollerin ardından +18 FK Ahmet Tunç ve Serkan çuhadar'la bulduğu gollerle karşılaşmayı 10-5'e getirdiler. Maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma +35 FK'nın 10-5 galibiyeti ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.