HEDEF 100 BİN PLAKA

HEDEF 100 BİN PLAKA
 Eskişehirspor’a gelir sağlamak adına Esstore sahibi ve Eskişehirspor başkan vekili Osman Taş, plaka kampanyası başlattı. “HEDEF 100 BİN”Taş herkesin kampanyaya destek vermesini beklediklerini ifade ederek, “Takımımıza...

 


Eskişehirspor’a gelir sağlamak adına Esstore sahibi ve Eskişehirspor başkan vekili Osman Taş, plaka kampanyası başlattı.


 “HEDEF 100 BİN”


Taş herkesin kampanyaya destek vermesini beklediklerini ifade ederek, “Takımımıza katkı sağlamak amacıyla plaka kampanyası başlattık. Amacımız Ayşe teyzemiz de 100 lira versin bağışta bulunsun, işadamlarımız da 100 lira versin bağış yapsın. Eskişehir’de 40 bine yakın işverenimiz var bizim hedefimiz 100 bin. Belediyelerimizden de destek bekliyoruz. Eski stadyumumuzda bir yerde ya da şimdi stadyumda bir anı duvarı oluşturup plakaları oraya çakacağız. İstediğimiz eski stadyum yeri. Hatta bunun tüm masraflarını ben karşılamaya varım” diye konuştu.  Taş, “Kampanyaya 145 TL ücret karşılığında destek olabilirler. Bunun 100 lirası Eskişehirspor’a gidecek. Esstore yeni şubeler açacağız. Haziran ayı itibariyle İsmet İnönü Caddesi, stadyumda, tesislerde ve Atatürk Bulvarında şube açacağız” dedi.


“İZ BIRAKAN KAMPANYA”


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa iz bırakan bir kampanyaya imza atıldığını ifade ederek, “Bazı kampanyalar vardır yapar geçersiniz. Bazı kampanyalar vardır iz bırakır. Bu da iz bırakan kampanyalardan biri.  53 yıllık tarihe bakacak olursak çok şeyler yaşanmış ama bazı şeyler halen daha hafıza da kalmış. Bu kampanyada bunlardan biri olacak. Duvar inşallah eski stadyumda yapılır. Daha anlamlı olur” dedi.  


DİRİ çAĞRI YAPTI


ETB başkanı Murat Diri ise “İz bırakacak bir kampanya. İnsanlar elinde bir hatırası olunca daha güzel oluyor. Ben daha önce üye oldum şimdi oğluma yaptırdım. Belki 20 yıl sonra kendisine gittiğinde kendi ismini görecek. Bir ayniyet duygusu. Kendileri için yaptırmayacaklarsa sevdikleri için çocukları için plaka alabilirler. Eskişehirspor sevdası ile çalışıyoruz. Osman beye ve kampanyaya destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu kampanya yeni bir heyecan getirecektir. Bunun sonunda 20 yıl sonra buradan bir hikaye çıkabilir. İnsanlar o zaman daha iyi anlayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.