"BİZLER İNANDIK"

“BİZLER İNANDIK”
 İyi bir Es-Es’li olan ve aynı zamanda takıma maddi manevi destekte de bulunan Eskişehirspor taraftarı Muharrem Çubuk  Denizli maçı ile ilgili açıklama da bulundu.Çubuk “İlk defa doluyor bu tribünler  böyle ve ilk defa biz...

 


İyi bir Es-Es’li olan ve aynı zamanda takıma maddi manevi destekte de bulunan Eskişehirspor taraftarı Muharrem çubuk  Denizli maçı ile ilgili açıklama da bulundu.


çubuk “İlk defa doluyor bu tribünler  böyle ve ilk defa biz bu kadar inandık. Sadece Denizli maçı için değil aslında düştüğümüzden bu yana başka inandık biz. Sevdamız düştü, biz kolundan tutup kaldırdık. Sevdamız yaralandı, biz ilacı olduk. çünkü bunu gerektirirdi Eskişehirsporluluk. Duruşumuzla bütün Türkiye'ye hayran ettirdik bu camiayı. Her gittiğimiz yerde bir iz bıraktık. Her gelene kucak açtık. Yara aldık, zarar ettik ama Eskişehir duruşumuzdan hiç taviz vermedik. Bizim bugün üstümüze düşen yine bu duruşu korumaktır. Pazartesi günü bizim için çok önem taşıyan Denizlispor maçı var. Denizli maçında kesinlikle çok dikkatli olup, ceza yememeliyiz. Sahada yeneriz yeniliriz ama unutmayın Denizlispor'un sahada oynayan futbolcusunun, tribündeki taraftarının Denizli'ye kadar kulağını çınlattırmalıyız. Pazartesi akşamı maç sonu İnşallah tribünümüzün göbeğinden çıkıp, bütün Türkiye'yi duygulandıran ve bizim için çok başka bir yeri, önemi olan" ŞAMPİYONLUK TüKENMİŞ NEFESLERE " bestesini gözyaşlarımızla söylemek nasip olur. Unutmayın, Denizlispor'u yenersek bambaşka kapılar bizi bekleyecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.