GOL YOK OLAY VAR(0-0)

GOL YOK OLAY VAR(0-0)
 Lider Kırıkkale Anadolu ile evinde golsüz berabere kalan Anadolu Üniversitesi düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkarttı. Maç sonu ise şampiyonluk yolunda 2 önemli puan bırakan Kırıkkale Anadolu oyuncuları Mavi Beyazlı...

 


Lider Kırıkkale Anadolu ile evinde golsüz berabere kalan Anadolu üniversitesi düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkarttı. Maç sonu ise şampiyonluk yolunda 2 önemli puan bırakan Kırıkkale Anadolu oyuncuları Mavi Beyazlı futbolculara, taraftarları ise Eskişehirli amatör futbol severlere saldırdı... Koridorlarda camlar kırılırken, taraftarlar arasında gerginlik stat dışına kadar taştı…


 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta haftaya lider giren Kırıkkale Büyük Anadolu takımını ağırlayan Anadolu üniversitesi rakibiyle golsüz berabere kaldı.


Teknik üniversitesi Futbol sahasında ki karşılaşma da her iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. Mücadele seviyesi yüksek mücadelenin ikinci yarı yarısında tansiyon yükseldi. Devre arasında taraftarlar arasında yaşanan elektriklenme maç sonunda tribünlerden sahaya da yansıdı. Futbolcular arasında koridorlarda arbede çıkarken, camlar kırıldı. Kırıkkale taraftarı önce Eskişehirli amatör futbol severlerle ardından stat dışında emniyet güçleriyle arbede yaşadı.


Antrenör Güven Sabaz ile ilk puan kaybını yaşasa da liderden bir puan almayı başaran Anadolu üniversitesi düşme hattıyla da puan farkını 8’e çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.