"EL EMEĞİ, GÖZ NURU OLACAK"

“EL EMEĞİ, GÖZ NURU OLACAK”
 “TRİBÜNLERİMİZİ DÜNYA KONUŞUYOR”Şimdiden Adana Demir maçına hazırlanan Eskişehirsporlu taraftarlar stadyumda koreografi yapacak.Eskişehirspor Taraftarlar birliği Başkanı Murat Diri dün açıklama yaparak hem bilgi verdi,...

 


“TRİBüNLERİMİZİ DüNYA KONUŞUYOR”


Şimdiden Adana Demir maçına hazırlanan Eskişehirsporlu taraftarlar stadyumda koreografi yapacak.


Eskişehirspor Taraftarlar birliği Başkanı Murat Diri dün açıklama yaparak hem bilgi verdi, hem de destek istedi.


Diri yaptığı açıklamada “Eskişehirspor’umuzun ligdeki yükselişi devam etmektedir. Bizim çocukların mücadelesine ağabeyleri de eklenince tüm takımların korkulu rüyası haline geldik. özellikle iç saha da büyük taraftarımızın desteğiyle hiç bir rakip takım buradan kolaylıkla çıkamıyor. Tribünlerimizi tüm dünya konuşuyor” dedi.


“MADDİYAT GEREKİYOR”


“Bizlerde tribünler olarak bu enerjimizi görsel bir şovla süslemek istiyoruz. Bu bağlamda Adana Demirspor maçında bir koreografi yapmak istiyoruz. Tamamen el emeği olarak yapılacak olan bu koreografimizde bizlerin alın terine, el emeğine ve bu mücadelemize karşı sessiz kalmayın. Desteklerinizi bekliyoruz. Koreografimiz biraz maddiyat gerektiriyor.  Bunun için tüm şehrimizden destek bekliyoruz. Eskişehirspor Taraftarlar Birliğinin resmî hesap numarasına yapacağınız yardımlar ile bizleri bu konuda desteklerseniz şehrimize her zaman gururlanacağı çok güzel bir anı bırakmak istiyoruz. Tüm şehrimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.


ZİRAAT BANKASI


Hesap No: 87551174-5001


İBAN : TR54 0001 0007 7187 5511 7450 01


SWİFT KODU: TCZBTR2A

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.