EĞİTİMCİLER SPOR LİSESİ İLİMİZİ TEMSİL EDECEK...

EĞİTİMCİLER SPOR LİSESİ  İLİMİZİ TEMSİL EDECEK…
  Eğitimciler Spor Lisesi hem Futsal da hem de hentbol da Türkiye Grup elemelerine ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor. İlimizde birçok branşta başarılı sonuçlar elde eden Spor Lisesi, 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Karabük...

 


 


Eğitimciler Spor Lisesi hem Futsal da hem de hentbol da Türkiye Grup elemelerine ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor. İlimizde birçok branşta başarılı sonuçlar elde eden Spor Lisesi, 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Karabük ve Balıkesir Edremit’te yapılacak grup eleme maçlarında boy gösterecek.


 


Karabük ilinde yapılacak olan Türkiye Futsal Grup elemeleri müsabakalarında, Eğitimciler Spor Lisesi Kız Futsal takımı yarı finallere çıkmak için mücadele verecek. Beden Eğitimi öğretmeni Furkan Kızılkaya " İyi bir takımız. Eskişehir Şampiyonu olarak katıldığımız bu turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Gruptan çıkarak yarı finallerde mücadelemize devam etmek istiyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.


Aynı tarihlerde Balıkesir-Edremit de yapılacak olan Türkiye Hentbol Grup müsabakalarında da boy gösterecek olan Spor Lisesi hem erkek hem de kız takımıyla ilimizi temsil edecek. Beden Eğitimi öğretmeni Şerife Aydın "Güçlü bir takımız, iyi hazırlandık ve kaliteli oyunculara sahibiz, ilimizi en iyi şekilde temsil ederek yarı finallere çıkmak istiyoruz" dedi.


Okul Müdürü Veysel Turkurkor ise" Okulumuz birçok branşta aktif olarak faaliyet gösteriyor. Vizyonumuz;  ahlaklı, dürüst ve kaliteli sporcular yetiştirmek. Bu misyonla topluma faydalı insanlar kazandırmak için çabalıyoruz. Spor ile öğrenciler,  disiplin ve ahlak kazanıyorlar. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. öğrencilerimize ve öğretmenlerime olan inancım tam. Başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.