YAŞI BÜYÜK OYUNCULARLA YOLLAR AYRILDI

YAŞI BÜYÜK OYUNCULARLA YOLLAR AYRILDI
Eskişehirspor U21 takımında beklenen oldu ve dün birçok oyuncuyla yollar resmen ayrıldı… Eskişehirspor Alt Yapı Yöneticisi Gökhan Yıldırım dediğini yaptı. U21 takımında yaşı büyük olan 1997-98-99 ve hatta 2000 doğumlu...

Eskişehirspor U21 takımında beklenen oldu ve dün birçok oyuncuyla yollar resmen ayrıldı…


 


Eskişehirspor Alt Yapı Yöneticisi Gökhan Yıldırım dediğini yaptı. U21 takımında yaşı büyük olan 1997-98-99 ve hatta 2000 doğumlu birçok oyuncuyla yolar ayrıldı. Sezonun geri kalanında U21 Ligi’nde daha genç bir ekiple mücadele edilecek.


Yıldırım yaşı büyük profesyonel olan oyuncuları dahi kadroda düşünmediklerini kendilerine iletti. Buna göre Kaan Kaydırak ve Batuhan Kökdere’nin yanı sıra Hasan Ulaş Uygur, Hasan Kısacık, Cezmi Acet, Enes Sınmaz, Görkem çelik, Davut Paşa, Mustafa çetin ve Abdulkadir gibi isimlere yol verildi.


Miran Avcı, Boran Güler gibi yaşı büyük olsa da beklenti içinde bulunan oyuncularda inisiyatif aldığını belirten Gökhan Yıldırım gelecek sezonun U19 takımını hazır hale getireceklerini söyledi. Ayrılan bu oyuncularla ilgili karar da teknik direktör Fuat çapa’nın da onay verdiği öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.