NE MUTLU VOLEYBOL AİLESİNE

NE MUTLU VOLEYBOL AİLESİNE
Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi’nin düzenlediği ‘Filede Vefa Gecesi’ adına yakışır şekilde gerçekleşti. İlimiz voleyboluna hizmet eden, antrenör, sporcu, hakem ve kulüplere plaket takdim edildi. Vefa Gecesi AdınaYakışır...

Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi’nin düzenlediği ‘Filede Vefa Gecesi’ adına yakışır şekilde gerçekleşti. İlimiz voleyboluna hizmet eden, antrenör, sporcu, hakem ve kulüplere plaket takdim edildi.


 


Vefa Gecesi


Adına


Yakışır Oldu


Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi Eskişehir ve Türk voleybolunda iz bırakanlara bir vefa gecesi ve ödül töreni düzenledi. Geceye şehrimizin en eski voleybol hocasından en yeni sporcusuna kadar birçok spor adamı, antrenör ve hakem ile iş adamları, yöneticiler, siyasiler de katıldı.


Odunpazarı Kent Konseyi birleştirici gücünü bu kez bir vefa gecesinde gösterdi. Uzun yıllar bir araya gelmemiş eski takım arkadaşları, hocalar ve öğrenciler ile birçok eski dostluğu "Filede Vefa" gecesinde pekiştirdi.


 


Eski Günlere Götürdüler


Geceye Eskişehirspor’un efsane isimlerinin yanı sıra birçok futbol hakeminin de gecede yer alması dikkatlerden kaçmadı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da yer aldığı gece renkli geçti. Başkan Kurt kendisinin de antrenörlüğünü yapan hocaların hocası Nejdi Yazangil’e plaket takdiminde bulurken, hatıralar canlandı. Bir çok isim sahnede anılardan bahsederken, katılımcıları o günlere götürdüler.


 


Plaketler Verildi


Gecede 44 spor adımı plaket ile ödüllendirildi. Voleybol branşına ailece hizmet veren ve nesilden nesile bu sporun içinde olanlar da unutulmadı. DSİ Bentspor, Odunpazarı, Tepebaşı Gençlil ve Spor Kulübü, Esspor, Yıldızspor, Büyükşehir Gençikspor ve Genç Ufuk Lisesi Spor kulüpleri de hizmetlerinden dolayı ödüllendirildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.