ES-ES'E YENİ KAYNAK

ES-ES’E YENİ KAYNAK
  Eskişehirspor Koza Holding Aş ile sponsorluk anlaşması sağladı. Başkan Kaan Ay, yapılan anlaşmada destek olan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ya teşekkür etti. Ay takım içinde “Eskişehirspor...

 


 Eskişehirspor Koza Holding Aş ile sponsorluk anlaşması sağladı. Başkan Kaan Ay, yapılan anlaşmada destek olan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ya teşekkür etti. Ay takım içinde “Eskişehirspor bu ligden düşmez” dedi.


 


KOZA HOLDİNG’DEN DESTEK


Başkan Kaan Ay dün basın sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal ile Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, bu dönemde çeşitli çalışmalar yaptıklarını, bunların meyvesini vermeye başladığını kaydetti.Koza Holding'in bu sezon için Eskişehirspor'a sponsor olduğunu, reklam anlaşması yaptıklarını ifade eden Ay, "Buradan AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'ya verdiği destek için teşekkür etmek istiyorum. çok büyük çabaları oldu. Eskişehirspor'un önünü açma adına önemli bir hamle oldu" dedi.


“MüJDEYİ VERECEĞİZ”


Ay, Spor Toto'dan Eskişehirspor'un alacağı ile ilgili ise , "Henüz parasını alamadık. Bu konuyla ilgili çalışmalar sürüyor. önümüzdeki günlerde bir müjde vereceğiz. Borçlarımızda işçi alacaklarımız ön plana geçmişti. Avukat arkadaşlarla görüştük. Spor Toto'da 5 milyon lira paramız var. 2 milyona yakın işçi alacakları ödenecek, tazminatlar dahil. 3 milyon gibi de para aktarılacak. Yani Eskişehirspor'un 5 milyon borcu düşecek" dedi.


“LİGDEN DüŞMEYİZ”


Takını durumu ile ilgili de konuşan Ay “Eskişehirspor bu ligden düşmez. Durumumuz belli. Kaynaklar geldiğinden beri borç ödüyoruz. Bunlar biraz destekle alakalı. 90-110 milyon lira gibi paramız olsa Eskişehirspor'un borcu kalmaz. İş maddi kaynağa geldiği zaman tıkanıp kalıyoruz. Sakatlıklarımız da var. 6 aydır futbol oynamayanlarla ve bu genç  futbolcularımızla bugüne geldik. Bunu unutmamak lazım. Futbolcularımız da zor anlar yaşadı. 15 günlük arada takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. İstanbulspor maçı ile çıkışa geçmeyi planlıyoruz."dedi.


Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal ise “Eskişehirspor’un sezon sonunu görebilmesi için önemli bir anlaşma oldu. Eskişehirspor’a yapılan desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.